Sonra öğretmeni dövdü oluyor!!!
Çocuğun yaşadığı travma, titremesi ve altına kaçırması. Yemin ediyorum İstanbul'da yaşıyor olsam bu adama tahtaya el yazısı ile 100 kere özür dilerim yazdırırdım.
Direk memuriyetini yakacaksin böyle i.nelerin
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Zaten okuma yazmayı el yazısı ile öğrenmek çok saçma varsa çevrenizde bi bakın bakalım küçüklerin yazdıklarını okuyabilen var mı? Hoca'nın tez zamanda görevden alınması dileğimle.
Bunun gibi bir öğretmen bozuntusu yüzünden hayatım boyunca matematikten nefret ettim. Sayı sayarken bana kızdı ve tokat attı. ( sırf yanlış saydığım için )
Asla unutmadım o yaşadığım travmayı. Kesinlikle meslekten atılması gerekir.
bence görevden almak yetmez..
Dayak şartda dozu var arkadaş
Abartmış
Çocuk dayaksız adam olmaz bu ülkede
Diyeceğimmmmm sosyalll mesaja boğulacağızzz
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ogretmenlik sevgi isidir. Bunlar ogretmen degil devlete kapagi atayim, aydan aya maasimi alayim zihniyetindeki canlilar.
Bu arada, hakkinda yayin yasagi karari verildiginden dolayi, medyalarda yer bulamayan Adiyaman Gerger ilcesindeki Imam Hatip Lisesindeki 30 ogrencinin istismar edilmesi olayina tepkinizi gosterin.
"Korkmadık, savaştık"
kameraya alan ufaklığıda tebrik etmek lazım ayrıca, yani bir cocuğun cektiğini düşünüyorum tabi.
İş yerimde yaşadığım bir muhabbeti direk aktarayım,
iş ocağımızda arkamda oturan arkadaşın telefonu çalıyor ve eşi arayıp müdürün oğlunu dövdüğünü anlatıyor. O da bize aktarıyor haliyle..
Şok edici bir şekilde tepkisiz kaldı, yanındaki arkadaşı ise başka türlü cocukların akıllanmayacağı felan filan gibi.. anlattıkca sinirim bozuluyor neyse,
bunlara prim veren bir zihniyette var ülkede malesef.
büyük konuşmamakla birlikte benim oğluma böyle bir muamelede bulunan adamı ertekinin söylediği gibi bir miktar değil, çok fazla miktar dövüp komaya sokana kadarda bırakmam.
Veledi yapıyor 6 yaşına geldimi okula atıyor
Veked döl kalitesi sıfır
Hoca velet boşa gitmesin bari değeri olsun diye dövüyor
Sonra velisi gelip bıdı bıdı yapıyor
Ali yi dövmeyip neden memeti dövüyor bu hoca
Senin çocuğun serefsiz yetiştirilmişse hoca be yapsın basıyor tokatı veledine
Adam olsun diye
Haksız yere kimse kimseye kolay kolay şiddet uygulamaz
Allah bilir çocuk nasıl bir çocuktur
Hocalık kolay meslek zannedenler var aksine en iğrenç meslektir
Dr.ECU
Ya sınıftaki öğrenci azıcık çok hafif öğretmenden tırsacak ki o sınıfta öğretmen otoritesini kurup ders anlatabilsin.Şiddete çok karşıyım ama bazıları da var ki gerçekten hakediyor.
Ama bu b*kunu çıkarmış altına da işetilmez bu yaştaki öğrenci.
Bazı öğrencilerim çok güzel el yazısı varken bazılarının öyle bir el yazısı vardı ki doktorunkinden bile berbat diyebilirim.Videoyu çeken ufaklığı da tebrik etmek lazım.Öğretmenlik gerçekten büyük sabır ve özveri işi.Bazen sinirlerimi yıprandığı noktaya geliyorum ama yine de sınıf ortasında cocuğun üstüne gelipde psikolojisini bozacak düzeye getirmiyorum.
Starda izledim az önce
Velileri gördüm hoca haklı ama sistem vurma hakkı vermiyor
Çocuğun birisine aferim diyor hoca mesela 3,4 tanede serseri dediği çocuğa azarlayıp tokatlamış
Haber olmuş
Böyle hocanın sınıfında ki en aptalı bile adam olur![]()
Dr.ECU
Boyle bir yaklasim var mi? Ogretmenlik sabir isidir, sabretmeden egitim olmaz.Herseyi gectim 6 yasindaki cocuga siddet nasil mesru olabilir, olagan olabilir?
6 yasinda cocuk adi ustunde cocuk, yaptigi hareketlerden kac tanesi bilincli olabilir, ne kadar bilince sahip olabilir ki? Evet ailedende belli bir egitime sahip olmali, ama sahip olamayan, ailenin ilgisiz oldugu yada vb vb bir suru durum var, herseyi gectim annesiz yada babasiz buyuyen cocuklar var bu cocuklari otekilestirelim mi? Cocuk nasil bir cocuktur mu diyelim?
Dayağı kimse savunmaz
Ama
Ben düğün tarzı bir işle uğraşıyoruz
Bazen 5,6 yaşlarında çocuklara denk geliyoruz
Anne babasının gram umrunda değil
Düğünün içine edip bırakıyorlar
Gelin kaç deda ağlattı bu veletler
Babası anası 6 yaşına kadar mum edememişse
Hocaya düşer bu iş
Benim çocuğumda aynı haltı yesin adam olana kadar dayağını yer
Adam olmak kolay mı bu ülkede
Hoca vuracak komutan vuracak yine adam olmazsa zaten ölsün gittin
Döl israfı kıyamet bu ülkede
Hoca videoda bir çocuğa aferim güzel olmuş dediyse
Hocada bir sıkıntı yok
O vurdukları her sınıfta olan 3,5 döl israfıdır
Herkes işini yapsa hoca neden vursun
Anneleri görmedinizmi istanbula gelmiş deniz görmemiş
Çocuğu yasa gereği okula yazdırmış
Yoksa okutmaya niyeti olmayan cahillerden
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)