Güzel Ülkemde acayiplikler bitmiyor!
Sıfır araba aldı, boyalı cıktı! – Sozcu Gazetesi
![]()
Güzel Ülkemde acayiplikler bitmiyor!
Sıfır araba aldı, boyalı cıktı! – Sozcu Gazetesi
![]()
Never Back Down
"Ben bu aracı alırken 42 Bin 400 Lira ödedim"
"Ben alıcısını bulsam 42-43 bin liraya satarım."
diyor bu ee o zaman sıkıntı nerede![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
valla haber bi garip yapılmış , detay yok , adam firmayı koparmanın peşinde gibi bi izlenim yarattı bende
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
adblocker kullandıgım ıcın sozcu sıtesıne gıremezmsım cokta fifi![]()
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Birebir aynısını 2008 yılında yaşadım..
Cıngar çıkarasıya kadar hep salak yaptılar ne zamanki kan beynime sıçradı birde firmanın genel merkezinden birisine ulaştım 15 dakika sürmedi geri dönüş yapıp arabayı showroom içinde sürtüp boyayıp teslim ettiklerini itiraf etmeleri..
Sonrasında sıfır aldığım fiyattan geri alma , yine aldığım fiyata sayıp yenisini verme , aracı alırken çektiğim kredinin bir miktarını ödemek gibi birçok çözüm seçeneği ürettiler bana o an en mantıklı geleni kabul ettim bende..
Ondan sonra sıfır da olsa araba almaya giderken boya makinasıyla gidiyorum![]()
2006 da kuzen Kia sorento teslim alırken gözümuzun önünde duvara surttuler tamponu
Hemen diğer araçtan tampon sok tak yaparak teslim ettiler..
Ee tabi boyalı tampon birine kaskillediler..![]()
Araba fabrikalarında araçlar hasar görürse ya da gerekli durumlarda boya tamiri bölümünde yeniden boya işlemi yapılır. Günde 10 larca böyle araba üretilir, kaportada çizik oldu diye arabayı hurda edilmez, lokal olarak boyanır ve satılmak için gönderilir. Bunda yanlış olan bir durum yok, çünkü boya tamiri yapılmış bir araç müşteri kullanırken herhangi bir zarar vermiyor kimseye ayıplı mal değildir.
Diğer yandan araçların VIN numarasındaki kaydında bütün bu bilgiler tutulur ve dealerlar aracın tamir bilgilerine ulaşabilirler.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Işyerinden iki kişinin sıfır aldığı bmw boyalı çıktı. 3.20i tavanın yarısı boyalı çıktı, teslim sırasında ölçtürünce görmüşler, plaka takıldı diye aracı bu şekilde vermeye çalışmış. En son saatlerce süren uğraş ve üst mercilere şikayet ile değiştirdiler aracı. Diğeri 3.20 den 1 ay önce alınan 5.20, 3.20 deki sorunu duyunca kontrol ettirdiler ve kaput boyalı çıktı, bmw durumu kabul etmedi. Uğraşıyorlardı en son hala.
Bir şey sorucam, bu ayın 17 sinde teslim alacağımız insignia var.
Ben bu aracı teslim almaya boya makinesi ile gitsem ayıp olur mu![]()
Doğuş'tan sıfır km VW CC aldım, bagajı değişen çıktı20 kmde falandı araba, alır almaz ekspere götürmüştüm zaten. Aynen geri döndüm, biraz tartışma ve atışma sonrası birebir aynı sıfır bir araç vermeyi kabul etmişlerdi.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Elalem diye bir örgüt var bir bitmiyorlar...
Ayıp diye bir şey yok, bedelini tam ödediğin aracı hatasız ve kusursuz almak hakkın. Bunun yöntemlerinden biri boya ölçümüyse bunun herkes tarafından yapılmaması bir hata zaten.
Ne yazık ki toplum olarak kültürümüz hata ile yüzleşmek yerine, hatayı nasıl örtbas ederim üzerine kurulu. Bu zihniyet değişmedikçe her zaman tedbiri bırakmamak gerek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)