User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: Şu dönemde eldeki aracı satıp ikinci el veya sıfır araç almak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Şu dönemde eldeki aracı satıp ikinci el veya sıfır araç almak

Merhabalar

Başlıkta belirttiğim durum kuzenim için geçerli.***** ötv zammı kapıda. Zamdan sonra araç alımının zorlaşacağını düşünüyorlar. Bu yüzden ellerindeki aracı satıp yeni araç alma düşünceleri var. Ellerinde 35-40 arası bir nakit olacak. İlk düşünce bütçeyi 50-55 civarına çıkarıp scirocco almak (kredi vs ile). İkinci düşünce ise 40 bini peşinat olarak kullanıp 80 bin civarına leon fr almak garantisini uzatıp 4-5 sene kullanmak o bütçelere ben f20 116i önerdim ama arada bayi olamadan o kadar kredi alamayacağını düşünüyor

Manuel vites olacak Aracın4 kapı yada tek kapı olması farketmez genelde şehir içi kullanılacak yılda 10-15 bin km yapacak spor görünümlü olmalı birde act motorun yazılım vb. uygulamalara karşı durumu nasıldır

Not: ben sıfır araca ön yargılı olduğum için sizin yorumunuza sunduk

Şimdiden teşekkürler

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın toplam fiyatı 95.000 i geçmiyor ise vergiden etkilenmeyecek. Sıkıntı yapacak bi durum yok sanki .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla o hesabı pek bilmiyoruz fiyatı şukadarın altındaysa artıcak artmayacak falan ama bildiğimiz bişey var ki ötv geldikten sonraki tüm araçların fiyatı artar burası Türkiye dolaylı olarak ikinci eldeki araçlarda artacak yani sıfır scirocco 15 bin zam yediğinde ikinci elinde en az 5-7 zamlanır diye düşündük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu dönemde ülkeyi terketmek en mantıklısı aslında bu ülkede hiç birşey ucuzlamaz, üzüntü yorgunluk stres verir bu ülke hergün şehit haberi duyarsın patlama olur zam gelir.

neyse daha yazmayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam siz isterseniz terkedebilirsiniz biz daha yaşanabilir bi memleket için elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz başarılı oluruz olmayız ama elimizden geleni yapmakla mükellefiz neyse bu konulara hiç girmeyelim

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer bindiği araçtan bir şikyati yoksa bu donemde borca girip araç almak hiç mantıklı değil

onun yerine kredi oder gibi bi hesaba para atmak daha akıllıca olur

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğinizde mantıklı ama maalesef bi borç harç olmayınca o para hesaba yatmıyor maalesef hep bi bahane çıkıyor sizde bilirsiniz birde paramızda hep değer kaybediyor

Aslında onun aklında şöyle bir düşüncede var dile getirmiyor ama ben tahmin edebiliyorum Nasıl bi önceki ötv zammında ucuza araç alanlar bikaç sene sonra zarar etmeden sattı (miktar olarak zarar etmedi ama değer kaybetti para bu bi gerçek) yine aynı durum olur mu 80e aldığım aracı 3 sene sonra az zararla satsam elimdeki para 40binden 60 70 bine çıkmış olur mantığı var biraz

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galba en mantikli is imkan varsa temelden eve girmek tam bitmis halindeki satis fiyatinin 3te1 parasina ev sahibi olabiliyosunuz. 7-8 ayda da bi apartmani dikiyolar eskisi gibi degil
    Bahadır Ustaoğlu

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklımda sıfır ya da 2.el temiz 1.2tsi polo almak vardı. aslında ondan önce de ailede tek araç olsun donanumlı 1.2 tsi alalım dite düşünüyordum. En son evdeki ara durdu ben naktimle compact aldım. Araba kredisi için ödemeyi göze aldığımız miktarla krediye yönlendirip ev aldık. 850 tl kira getirisi mevcut. Otomobil falan ölü yatırım. Eğer ev vs. yoksa öncelik başını sokacak bir ev bence. Otomobil son vergi zammı sigorta şartlarından sonra zaten lükstü de artık çok daha lüks oldu. Hatta bir an önce istanbuldan taşınmak lazım. Bakalım aklımızda kredisi bitince evi satıp boludan konut almak mevcut. Bakalım zaman ne gösterecek.
    Instagram: mutusgarage

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklımda sıfır ya da 2.el temiz 1.2tsi polo almak vardı. aslında ondan önce de ailede tek araç olsun donanumlı 1.2 tsi alalım dite düşünüyordum. En son evdeki ara durdu ben naktimle compact aldım. Araba kredisi için ödemeyi göze aldığımız miktarla krediye yönlendirip ev aldık. 850 tl kira getirisi mevcut. Otomobil falan ölü yatırım. Eğer ev vs. yoksa öncelik başını sokacak bir ev bence. Otomobil son vergi zammı sigorta şartlarından sonra zaten lükstü de artık çok daha lüks oldu. Hatta bir an önce istanbuldan taşınmak lazım. Bakalım aklımızda kredisi bitince evi satıp boludan konut almak mevcut. Bakalım zaman ne gösterecek.
    donanımlı 1.2tsi golf
    araba
    Instagram: mutusgarage

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oldum olası sıfır arabanın zarar olduğunu düşünüyorum temiz ikinci eller daha mantıklı geliyor bana her zaman

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir dostum 80 binde 2006 otm corsa cdti sini 30bine satamadı.27 bine 0km hyundai i20 otm panorama ile takasladı.

üzerine 34bin kredi çekti.şuan paşalar gibi biniyor.eve 4 maaş giriyor.1,5 maaş arabanın kredisini ödüyor.3 sene sonra gider gene 0 alır eminim.

herkezin hesabı kitabı ayrıdır.bende kolay kolay 0 km araba almam.ama araba işinden anlamıyan,bakım nedir bilmeyen kişiler 0 araç almalı kafaları daha rahat oluyor.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    F10 5.20
    F20 F30 3.16 3.20 arası
    A C CLA E 180 ler keza öyle

Bunlara sahip olanlar satmadığı taktirde seneye biraz daha primlenebilir

Ötv bu tarz arabalara vuracak
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler