Geçen ay detailingdukkani.com adresinde Carpex ürünlerinde %50 indirimi görünce dayanamadım başlıkta yazdığım 2'li torpido bakım setinden aldım. Ben dahil ofistekiler Carpex'i daha kullanmadan bir güzel ufaladık. Ummadığın taş baş yarar boşuna dememişler. Öyle kullanmadığın ürüne karşı da ön yargılı olmayacakmışsın.
Carpex bu seti yaparken ambalajına pek önem vermemiş zaten kullanmadan ufalama durumuda buradan kaynaklandı. Set dediklerine de bakmayın, 200ml torpido temizleme ve yenileme sütü yanında ayakkabı cila süngerinden biraz daha küçük bir sünger koymuşlar, set dedikleri bu ama her ne kadar görsel ve ambalaj sizi etkilemeyecek olsa da videoda göreceğiniz üzere, temiz ve bakımlı diyebileceğim plastik üzerindeki etkisi şahane oldu.
Uygulama yaptıktan sonra yüzeyde yağlı bir tabaka oluşmuyor. Elinizi gezdirdiğinizde elinize ürün de bulaşmadığı gibi videodan göreceğiniz gibi kısa süre sonra mf bez ile silmeme rağmen herhangi bir değişiklik olmadı. Yani, az ve öze kullanırsanız çabuk kuruyor ve yüzeyde fazla ürün varsa bile görüntüde değişiklik olmuyor.
Ne kadar süre koruma sağlar bilemiyorum ama ürünün fiyatını göz önünde tuttuğunuzda (indirimsiz hali 5,95 TL) açıkçası ne kadar korursa korur bile dersiniz ki ben öyle dedim. Az ve öz kullanım ile haftada 1 bile sürseniz 1 seneden önce zor biter. (Muhtemelen ayda 1 kere uygulamak yeterli olacak; ayda 1 uygulama ile hayatta bitmez)
Netice, hatice, ben beğendim. Almak isteyenler için link:http://www.detailingdukkani.com/urun...seti_8646.aspx
Aha video
Carpex Matt Protection Lotion - YouTube