Arkadaşlar Profesyonel Değilim. Hatalarım Vardır İllaki, Hatalarım İçin Af Diliyorum.
Teşekkürler..
Arkadaşlar Profesyonel Değilim. Hatalarım Vardır İllaki, Hatalarım İçin Af Diliyorum.
Teşekkürler..
Gönlünde Bana Yer Yoksa Sevgilim, Farketmez Ben Ayakta da Giderim.
Sabah sabah içimizi kararttın Abi ! Helal olsun , Bravo , Tebrik ederim . Bu zımbırtıdan ses çıkartmak her baba yiğidin harcı değil, arada nota geçişlerin'de sıkıntı varda . . . Prtaik yapa yapa öğrenirsin , kendini geliştirince kulaktan duydun her şeyi tıkırdarsın
Ricam kankimin istanbul masalında takılı kaldı gibi , sende hasretinle yandımda kalma . . .
Adam bize konser vericek bütün gece Ah istanbul dinliye dinliye içimiz kan ağladı İstanbul hasretiyle yandık asdfe![]()
Ses eco , ortam nüans , sanki studyoda mı aldın kaydı sonra video ekledin , dikkatimi çekti , kalite çok yüksek ve iyi
Bu işe gönül vermek istiyorsan , sigara içiyorsan bırak , her gün kendine balon şişirme eksersizi yaptır müsait oldukça yarım saat bir saat , nefesin kesilior bazı yerlerde ...
Replaya tecavüz ettim 1-3-5 . . . Sabah sabah hüzünlendim . Ses kalitesi çok iyi . . .
Maşallah hocam ben. Çok beğendim sesine yüreğine sağlık
Benim şu dünya daki tek yapabildiğim şey oksijen alıp karbondioksit vermek
maşallah kardeşim forumda böyle yetenekli insanları görmek çok güzelbende darbuka çalıyorum 5 yıldır bende amatörüm denk gelmek lazım ..
SM PERFORMANCE
Masallah cok guzel
Konu disi olacak bi an mehmet topal caliyor sandim klarneti![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
MaşAllah, daha önce birkaç defa denedim ama sağlam ciğer gerekiyor nefes için.
Daha sıkı alıştırmalarla iyi performans çıkaracağından eminim.Tebrik ederim gönülden. Bravo.
Kardeşim Kayseri de Maalesef Yok. Bende Kendi Kendime Öğrendim, Geliştirmek İçin Kurs Araştırdım Ama Bulamadım Kayseri de Sağlam Bir Yer.. Teşekkür Ederim
Çok Teşekkür Ederim.
Tabi ki Kardeşim Sevinirim.
Teşekkür Ederim
Gönlünde Bana Yer Yoksa Sevgilim, Farketmez Ben Ayakta da Giderim.
Şu klarnet dertsiz adamı dert sahibi yapar. Nefesine sağlık
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)