Suchen * Change.org
Böyle bir kampanya oluşturdum beyler bi imza atarsak seviniriz ülke olarak
Atamızı her yerde yaşasın unutulmasın diye...
Suchen * Change.org
Böyle bir kampanya oluşturdum beyler bi imza atarsak seviniriz ülke olarak
Atamızı her yerde yaşasın unutulmasın diye...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ne kadar bir işe yaramayacağını bilsem oy attım başkan (ekşide de böyle konu var, belki katılım büyük olur ama bir işe yaramaz baştaki adam ATAM'ızı silmek istiyor)
İmzaladım.
Ama milli piyango size çıksa ne yaparsınız sorusuna dayının "çıkmaz" cevabını verdiği gibi.
Geçitin adı osmanlı isimlerinden birisi olacaktır.
+1 umarım olur. Ancak genelde change.org'un devlet işlerinde işe yaramadığını söylerler. Umarım olumlu sonuçlanır.
İmkansızı deniyoruz hadi hayırlısı olsunabdülhamid Han olur, Sokollu Mehmed Paşa olur, Damat Ferit Paşa olur, yinede Mustafa Kemal Atatürk olmaz
![]()
Fatih Portakal a da mail attık
Bakalım elimizden geldiğince ne yapalım
En azından denedik deriz vicdan rahat olur![]()
Dr.ECU
Adamlarin ! Amaci zaten Ataturk ismini heryerden silmek birde biryerlere isminimi verecekler? Umutsuz vaka ama eve gidince bende imzalarim.
Gerçi alakasız olacak ama aklıma geldi söyleyim içimde kalmasın. Forum olarak anıtkabirde buluşabilir miyiz diyecektim![]()
Olsun işe yaramasa da, yaramayacak olsa da bunların hepsi bir kenarda duracak, şimdiye kadar hiç kimse kalıcı olmadı bunlarda kalıcı olmayacaktır. Yarın öbür gün saygı duyulur belki fakirin ekmeği misali ayrıca onlar silebildikleri yerden silsinler onlar sildikçe bizde yazabildiğimiz kadar yere yazalım.
Hangisi istediğimiz gibi oldu ki ? Olsun umut var en azından.
Teşekkür ettim düşüncen için. Bi oyda benden
Oy verdim, ise yaramayacak olsa da ben ATA'min isminin yasamasini istiyorum.
Elbette gorur gormez oy verdim. Şimdi is yerindeki bilgisayara gecince mail listemin tamaminada göndereceğim . Ancak söyleyeceğim bir iki şey var.
Atatürk ü sevmeyen kesimden büyük farkımız burada acikca gorulmus. Doğru olduğunu bildigimiz seye inanamiyoruz. Yaptığımız ise inanmadigimizi da acikca söylüyoruz. Adamlar doğru olmadığını bildikleri halde inaniyorlar , savunuyorlar.
Ya tutarsa , inanmıyorum, işe yaramaz, suya yazı yazmak bunlar Atasını izinden giden gençliğin sözleri olmamalı.
Klasik laf varya resmen onu tersinden canlandırıyoruz.
Şu laflarimizla düşmana güven, dosta korku salıyoruz.
Adamla okuyup okuyup gülüyordur halimize.
Ciddi ciddi olması için çalışmak lazım.
İmzalandı. Yalnız şu geldi aklıma şimdi burada birşeyler ters gider de bir sıkıntı olursa al bak ismini bu koyduk ondan oldu muhabbeti yapmasınlar.
Gel gelelim biz böyle temenni etsek de pir paşa sadrazam o da olmadı yeniçeri adı koyacaklar.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
imza attım zaten ulaştırma bakanlığıda bi kampanya başlatmış halk belirlesin diye oraya da yazmak lazım
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)