merhaba abilerim uno için coil yaptırmayı düşünüyorum.Forumda yapan varmı? tandığı olan varmı? en uygun ne kadara mal edilir ürün acaba?
merhaba abilerim uno için coil yaptırmayı düşünüyorum.Forumda yapan varmı? tandığı olan varmı? en uygun ne kadara mal edilir ürün acaba?
şakiriştain ile konuştum superb için ön 2 coil 650 lira dedi hizmeti güzel olumsuz yoruma denk gelmedim tavsiye ederim
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
uno için spor yay 250tl filan. sizce coil mi 4adet spor yay mı? coil yükselip alçalabildiği için mantıklı geliyor banada
Madem izmittesin cantürk'ün ilerisinde bi amortisörcü var adı aklıma gelmiyor ama esnaflığı da işçiliği de fiyatıda gayet iyi.
Cantürk Amortisör'de coil yaptırmadım yaylarımı taktırmıştım sadece ama Murat abi gerçekten hayatımda gördüğüm en iyi esnaflardan biridir. Kafana takılan ne varsa rahatlıkla sorabilirsin. Sorun yaşarsan gönül rahatlığıyla gidebilirsin ben istanbulda oturuyorum coil yaptıracak olsam izmite giderim o kadar söylim.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Cantürk Murat abininde esnaflığı 10 numaradır. İlgilenir başından savmaz. Fiyat olarak dediğim yer daha uygundu ama aklımda değil tam olarak. İki yerde de yapılan civic bindim ikisi de aynıydı sanki fark hissetmedim ama uzun ömürlü tecrübem yok.
Fiat Uno Coil-ex Spor Yay Helezon spor yay bi bu var bide tutenzo mu ne diye marka vardı. bunlar mı? coil mi o zaman
Tunzero Fiat Uno Spor Helezon Yayı - n11.com buda var.
keşke bi abim eibach getirtmişti haberim olsaydı 450-400e onu alacaktımda satmış haberim yoktu
Basaran amortisorde yaptirdim. Gayette memnunum cok sukur. Kargoyla gonderimde yapiyolar sanirim. Cok basma gibi bi niyetiniz yoksa yay takin gecin.
Orjinal yay alabilirsen eğer orjinal yay al. Gidip 200-300 liraya çin işi yaylardan sakın alma bin pişman olursun.
Ben Ümraniye Başaranda 5 farklı aracıma yaptırdım, çok memnundum kesinlikle tavsiye ederim. 550 TL' ye yapıyorlar. Gitmek durumun yoksa kargo yoluyla yapıp gönderiyorlar, çok ilgililer.
Cantürk için forumda ben güzel şeyler okumamıştım bir ara. İyi araştır derim.
cantürk ü övenler var gördüğüm kadarıyla.belki haddime değil ama iki güzel işçiliğini görerek kimseyi övmemek gerekir bence.birkaç yıl önce murat bey sağolsun bana da dokundurdu güzel esnaflığıyla, benden hariç birçok kişi de mağdur oldu sayesinde.bunlar unutuldu mu ya da öneren kişilerin bunlardan haberi mi yok bilmiyorum ama cantürk amortisör murat cantürkten ben dahil birçok şikayetçi insan olduğunu biliyorum.
babadan dededen esnafım, şuanda da kendime ait bir işyerim var ticaretle uğraşıyorum, esnaflık yapıyorum, boşa konuşmuyorum yani.öyle bu işler böyledir herkesi memnun edemezsin olayı değil.telefonlara çıkmayan, mesajları okuyup geri dönüş yapmayan adamı övenler olduğu için başınızı ağrıttım, kusura bakmayın.
''orjinal yay al'' kastınız nedir? nasıl anlarım? yok sanırım uno içinde. başarana da sorayım o zaman abi,sağolasın
Şuan piyasada vogtland ve eibach kalmamış.turenzo ve coil ex çok kotu ve replika diyorlar. Arkaları 1-2 bakla kesip önleri de coil ile alcaltmayi dusunuyorum. Coil olarak ise başaran
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)