Sadece 10 tl kargo ücretiyle küçük dostlarımızı soğuktan koruyalım
Kedi Evim Adore'den – Adore Mobilya
Satın almak için
Kedi Evi
Sadece 10 tl kargo ücretiyle küçük dostlarımızı soğuktan koruyalım
Kedi Evim Adore'den – Adore Mobilya
Satın almak için
Kedi Evi
zaten yapıyordur yine yapan. insanın ticaretini yapan insan(!) bunu mu yapmayacak.
vallahi helal olsun adamlara.
Tebrikler adoreye...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Siteleri biraz kötü siparişlerde değil geçmişte gözüküyor
Oturum Ac
geçen sene kaçırmıştım, kutuda besledik yavruları. bu sene yetiştim. şuan 1 hafta falan bu yuva için kedilerin kavga edeceği gözümün önüne geliyor fakat bizimkiler bunun içine kesin girmez kıyıda köşede uyur gene.
turbocuk istiyoruz
Beyler sokaklarda yaşayan insanlar için neler yapıyorsunuz?
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Şimdi konuyla belki tam alakalı değil ama benim bir sıkıntım var. Benim garajıma ufak bir açıklıkdan giren bir kedi var. Ben arada yiyecek de bıraktığım için iyice ikamet adresi oldu.
Eski ufak bir komidini yere yatırıp çekmecesini çıkartıp yuva yaptım önüne su kabı içine de sünger koydum ama içine hiç girip de yatmıyor. Neyi yanlış yapmış olabilirim?
Sokakta yaşayan hayvanlara daha çok acıyorum yalan yok.
Bu hayvanları zamanında vahşi ortamından alıp evcilleştirip piç gibi ortada bırakan biziz. Hiçbir avcılık yetenekleri kalmayan, vahşi içgüdüleri kalmayan yemek bulamayan. Çöpü bile doğru düzgün karıştıramayan hayvanlar bunlar, anlayacağınız olması gereken yerlerde değiller.
Çoğu sosyal belediye insanlara yardım ediyor zaten. Benim gözümde bir hayvan bir insandan daha az değerli değil.
Mahallede o kadar çok hayvan varki, eminim bunu alıp koysam alır ya kırarlar yada yakacak yaparlar..
Geçen kış leğenlerden ust alt yapıp ortasını kapı şeklinde kesip içine polarlardan koyduk. çöpün yanına. hemen bir ikitanesi gelmişti.
sevindik işe yarıcak diye.. hemen çıktı bi hayvan camdan yok onu koymayalımmış pisletiyolarmış ortalığı çok kavga ediyolarmış filan..
o soğukta değil camı perdeyi oynatmıyor ama dışardaki kedinin sesini duyuyorr...
Akşam geldiğimizde yoktu yuva.. allaha havale ettik, umarım o kedilerde hesap sorar..
Bu arada adoreye de helal olsun.. eğer stoklara girecekse gene, alırım ben bundan..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)