15 Temmuz Şehitler Koprusu'nde akılalmaz olay! - Gundem Haberleri
ne denir bilmiyorum allah aklı selim insanlarla bizleri tanıştırsın kavuştursun
15 Temmuz Şehitler Koprusu'nde akılalmaz olay! - Gundem Haberleri
ne denir bilmiyorum allah aklı selim insanlarla bizleri tanıştırsın kavuştursun
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
İnstagram ya da facebook fenomenleriyse;
-Çıktıkları haber videosunu paylaşmak.
-Paylaşımın altına ( Bu ülkenin bir sürü derdi varken,terörist muamelesi yapmanız neden ? )
-10-18 bilemedin 20 yaş altı genç arkadaşlarımızın eşsiz güzellikte yorumları . (İnadına alayına yaaan yaaan abi seviliyosun abi )
-Sonra ki günler Türk bayrağı ve arabayla bir paylaşım (reklam amaçlı)
-Belki polis iletişime geçip sorgu için karakola götürürse,kameralar da yine çekerse ertesi gün
-Sizi görünce egsozu kapatsakta,sis farlarını korkudan söndürsekte razıyız yeter ki şehit olmayın yazılarıyla paylaşım.
ve cuma namazına müteakiben arabayla hayırlı cumalar dostlar paylaşımı.
imzasız..
Şöyleleri yüzünden düzgünce arabasını yapıp gezende mimleniyo ya ona yanıyorum. Bi kaç güne olay patlar zaten.
yaw bısı dıyımmı cok efendı dıye bıldıgımız adamlarda son zamanlarda bu garıp sacma sapan akımlara ayak uydurup vıdeolarda boy gosterıyolar. bu nasıl bı kafa? bızde genc olduk ettık ma bu olayları hıc yapmadık etmedık cıdden anlamıyorum. hele su son 1 senedır aktıf olarak ortada dolasan embesıl bır tayfa var heryerdeler. tıksıntı geldı,tarzlarından konusmalarından tıplerınden...
Aynen abi ismini vermek istemiyorum forumumuza kayıtlı zaten ama artık takılmıyor sosyal medyada fenomen olunca. Ama normalde efendi biri,güzel de arabalar yapar kalitelidir diye biliyorum kendisine geçen gün instagramdan güzel de bir yorum yaptım yakışmadığına dair. Belli kareler var ,zehir midir nedir onlarla çayı çorbayı içen dağıtıyor kendini.
imzasız..
O köprüyü en son kapattıklarında darbe olmuştu. 3 tane mal kapatınca bakalım hukuk sistemimiz ne yapacak?
aynen gençken hiç böyle şeyler yapmazdık.
caddebostan sahil yolunda sabaha karşı araba çevirip ehliyet ruhsat konturolü yapardık.haftasonunu bostancı karakolunda nezarette geçirirdik.
gençlik bitmiş![]()
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Bence haberlere çıkanlar bilinçli olarak kendilerini ihbar ediyorlar 300-500 liraya en güzel reklam.
Keşfet kısmına düşüyor instada bende denk geliyorum. Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Amaç 10.000 takipçi her fotunun altına yorum beğeni sağlamaksa zaten tanımadığın insanlar yapıyor. Para verip parasıyla yaptır daha iyi.
-Diyadin Stance Bayburt şubesinden bildirdi.
![]()
cesaretlerinede hayranım gerçekten,bende corvettin önde plaka yok diye ara sokaklarda geziyorum. adaletini s. dünya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)