merhaba abilerim kargo ile 4adet jantın bursadan izmite kargosu ne tutar? en ucuz kargo şirketi hangisi? hangisini önerirsiniz? sizlerden kargo ile jant alan varmı? neler tuttu fiyatları acaba
merhaba abilerim kargo ile 4adet jantın bursadan izmite kargosu ne tutar? en ucuz kargo şirketi hangisi? hangisini önerirsiniz? sizlerden kargo ile jant alan varmı? neler tuttu fiyatları acaba
O zaman en iyisi ambar. Tanıdık bir dükkanın adresini verin, oraya yollasınlar. Ambar eve teslimat yapmaz kolay kolay. Getirse bile yukarıya çıkarmazlar yani.
Yeninakkargo, yol olan her yerde biz varız..
Her gün teslimat yapıyorlar mı sorun gene. Yerel firma denk getirirseniz hem hesaplı hem de hızlı teslimat olur.
Anlasmasi olan biri bulursaniz mesela istanbuldan kayseriye 90 tlye geldi onca yuk icinde fiyat normal geldi bana
Lastik aldığımda en uygun fiyatı Metro kargodan almıştım.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Tampon almıştım kargo 105.73 tutmuştu. Jantta öyle mi tutar ki? Üzdü. Bursada anlaşmalı kargosu olan bi abi var ayarlatırsam belki onun adına yollatırım kargoyu becerebilirsem
Geçen sene yurtiçi kargoyla istanbula 95 tl ye göndermiştim saat 10 ila 1 arası indirmli gidiyo demişti o saate götürmüştüm ama şimdi varmı bilmem
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
bende lastik ve bir kaç parça bavul yolladım 1 otobüs bileti aldım benimmiş gibi gitti malzeme çok olunca mecbur bilet aldım75 liraya 4 lastik 3 bavul gitti tertemiz
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)