Diziyken ismi köprüydü..İzleyenler takip edenler warmıydı?Biraz önce fragmanını izledim gerçek bi konunun üzerine kurulu vs....
Diziyken ismi köprüydü..İzleyenler takip edenler warmıydı?Biraz önce fragmanını izledim gerçek bi konunun üzerine kurulu vs....
ben köprü olarak takip ediyor ve izliyordum. bence yapılmış ve konu olarak işlenmiş en iyi dizilerden biri olarak akıllarda yer bıraktı.
dün fragmanını tv gördüm, gene aynı konular üzerine tad verecek bir film gibi gözüktü. gidilecekler arasında![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Vali Recep Yazıcıoğlu'nun hikayesi...
Köprüyü seyredenlerin kaçırmaması lazım...
Denizli Valisi olduktan sonra........... geçiyor film
Çekimleri burada yapıldı. Bizzat gidip izledik. Merakla bekliyoruz.
Recep Yazıcıoglu'nu cok severdim, ben de izlerim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Allah rahmet eylesin cok iyi bir insandi . diziyi bende izliyordum filminin cekilmesi gayet gusel olmus .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Bencede yapılan en kaliteli dizilerdendi...Asmalar kesmelerle süslenip rambolaştılmadığı halde bayada yayında kaldı we finali filimle bitmesi bencede hoş oldu....Benimde gidilicekler listemde...
Galası yapıldı, yarın sinemalarda
Cok sevdigim, Türkiye icin bircok sey yapmıs, suikaste kurban gittigini düsündügüm biri Recep Yazıcıoglu...
Mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum![]()
fragmanı baya bi etkilemişti beni izlediğimde zaten dizisinide takip ediyodum filmle sonlanması güzel oldu![]()
SSD-S2k
Evet denizlide bi çok çekimine şahit olduk güzel sahneler var çok güzel bir film oldu tavsiye ederim...
dızısını seyrek olarak takıp edıyordum ama fılme mutlaka gıdıcem fragmanlarını ızledım ve begendım ayrıca recep yazıcıoglunu anlatması cok guzel bır sey mutlaka ızlenmelı
Bugun gittim Vali filmine...
Acıkcası tam bekledigim gibi degildi.
Cok daha etkileyici bir senaryo, cok daha gercekci sahneler olabilirdi.
Biraz aceleye getirilmis bir film olmus ama yine de izlemenizi tavsiye ederim
Recep Yazıcıoglu'nun suikaste ugradıgı apacık ortada...
Denizli'de oturduğum için filmde bazı hatalara rastladım..
1-Filmin başında gösterilen sokağın adı istiklal değil mesaret sokağıdır.
2-Yine o sokakta öyle kızlar vs bir ortam yok.Mümkün değil öyle birşey.
3-Kazı yapılan yer kayahayıt , fakat çocuğun kaza yaptığı yol babadağ yolu..yani bi yer avcılar..bi yer kadiköy
4-Öğlen vakti havaalanına gidiyor kız..Ama denizlide bir sabah birde akşam uçuş var..Gün içerisinde yok.
vs vs.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)