omR35 Nickli Üyeden Alıntı
kemalpaşaya gitmeyeli yıllar oldu.ama eski zamanları gerçekten araç satma ve araç alma niyeti olan insanlarla doluydu.15-20 dk dolaşınca enaz 2-3 tane biten pazarlığa şahit oluyordun ama buaralar gidenlerden duyduğum kadarıyla turşu araçlar yüksek fiyatlara keyfe keder tabiriyle satışa geliyorlar.zaten artık memurundan emeklisine herkes araç al sat olayına koşuyor.
çanakkaleden araç toplayıp izmirde satan otokent esnafı çok.oradan buraya geririn daha mantıklı.
gaziemir de çakal kaynıyor.6.sanayi civarı caddedeki seyyar tezgahların yarısı otokent galer aracı, diğer çoğunluğu da seyyar alsatçı.zaten adres belli olsun mantığındaki gayrici galericiler harici ekmek yeme peşinde olan otokent esnafı bu akiamdan dükkanları tezgaha kapatacaklar.sabah yer bulmak zor oluyor.
ben de ticari aracımı sattım, iki ay önce çanakkaleden bi araç aldım binmek işe kullanmak için.aracın izmir değeri 32-35 tl arası ben çanakkaleden 26.500 e aldım eksiği gediği derken 29-30 a maloldu bana.izmir aracı alsam 33-34 e malolacaktı.fikir oluşsun diye söyledim