Arkadaşlar merhabalar, konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın siteye tam olarak alışamadım.
Benim konuyu açma amacım hem bilgi almak hemde muhabbet yapalım diye, porsche 997 carrera ilanlarına bakıyordum bu ilan dikkatimi çekti fiyatı kondisyonuna ve donanımına göre çok düşük geldi acaba kaza,bela vb. bir durum mu var ilan bu: Loading site please wait...
Sonra bütün ilanlara baktım carrera2/S ilanları oldukça az carrera4/4S ilanları çok daha fazla ve model,km,donanım olarak aynı olan carrera2 lere nazaran fiyatları daha yüksek bunun sebebi nedir.
Mesela linkini verdiğim araç pazarlıkla ne kadara alınabilir veya pazarlık payı varmıdır, bu aracı aldım diyelim (alamam o ayrı o konuda) ben işe şirket aracıyla gidiyorum bu arabayı otoparkta yatırıp düzenli bir şekilde güzelce bakımları yaptırıp hafta sonu veya yaz akşamları kafa dağıtmak için 1 sene kullansam bana çok masraflı olurmu ve zarar edermiyim.
Son olarakta carrera 2 mi alınmalı yoksa carrera 4 mu alınmalı ikisini karşılaştırsak artıları eksileri nedir carrera 2 alıştımız arkadan itiş eğlencesini yaşatırmı yoksa arkadan motor olduğu için çok farklı bir durum mu söz konusu. Bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin, düşünmekten 3 gündür kafayı yicem hiç binip kullanmadığım için boşlukları dolduramıyorum bi el atın![]()