Çok sevdigim bir arkadaşım kafayı takmış vaziyette ama genel bilgi sahibi degiliz.
Loading site please wait...
İlandaki araçla ilgileniyor fakat detaylı bilgiye ihtiyacımız var.
Tanıyan bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Çok sevdigim bir arkadaşım kafayı takmış vaziyette ama genel bilgi sahibi degiliz.
Loading site please wait...
İlandaki araçla ilgileniyor fakat detaylı bilgiye ihtiyacımız var.
Tanıyan bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Tango-1 never dies.
1 lira benzinde 50 krs lpg de yakıyor.
sorunlu bir araç değil.
hafif hantaldır kalkışta.
4 ileri vites pek atik değil. araziye girecek mi?
şehir içi ise yakıt ciddi üzer.
tek sorunu airmatik o da bir defa yaptırınca kolay kolay arıza vermiyor. yakıt yönünde üzerse üzer onun dışında vx100'ler ömürlük sıkıntısız araçlardır
Sorunsuz bi araçtır kalkışları çok ağırdır ama gidişi şahanedir 200 le gidersin sankı 100 le gidiyormuşsun gibi geliryakıt üzer. Biz lpg de kullandık ama hiç hesaplamadık. Sunroof ve kapı camları yaşından dolayı sıkıntı cıkarabilir. İlandaki aracın bayaa uygun fiyatı ama araç içime hiç sinmedi
İzmitte bir tane var lpg hic takilmamis servis bakimli 450k kmde. Yakiti disinda sorunsuz bir arac
Bahadır Ustaoğlu
Land cruiser yardım deyince, içimden 'nasıl lan nolmuş land cruisera' dedim. Konuya girince baktım ki insanlar satın almak istiyor. Haa dedim.
Land cruiser işte böyle bir araçtır. Tanktır.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
fiyat aslinda olmasi gereken fiyat cok degil 2 sene once iyileri bu fiyataydi. yakit harici tepe tepe bin arabasi.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
LC de olsa 16 senelik bir arac aldiginizi unutmayin.2 sahip oldum,yazilanlara katiliyorum ve yol tutus beklemeyin.
Lc vx100 şehir içi 20 litre şehir dışı sakin 90-95 ortalama ile cruise kullanımında 17 litre civarı lpg yakıyor ortalama
Airmatic sayesinde ciddi konforludur
Motor atmo ve düşük devirlidir , ömrü şayet bakımları aksamamışsa ciddi çok uzundur
Linktekinin vergisi yıllık 1200 lira civarındadır
Linkteki aracın ahc yani airmatic sistemi iptal edilmiştir
Aracın tramer geçmişinde toplam 50.000 liralık kayıt var , bir tanesi 42 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
Bana göre linkteki araç kullanım için alınır şayet yakıt sıkıntı değilse
Ustaya baktırılır ve nedir be değildir rahatça belli olur
Maslak tem servis bu araçlar için en doğru adrestir
İleride de olur da sıkılırsanız hardcore proje arabası olur
Bigfoot gibi bişey de yapılabilir , stroker kit ve uyumlu sc veya turbo kitleri yapıştırılıp ortaya kafa karıştırıcı bişey de çıkarılabilir
Sonuçta alım maliyeti ciddi uygun olacak
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Fiyat piyasaya göre anormal uygun.
Aklıma şu geldi :
Bir şey gerçek olmayacak kadar iyiyse, muhtemelen gerçek değildir.
Bukowski
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
projesini biz yaptık offroad için. motora girmedik baya bir yerini elden geçirdik. motor sorunsuz airmatic kullanmıyoruz. yakıt dediğim gibi biraz abartı .
konforu ama efsanedir.
günlük kullanıma bence uygun değil.
EL TORO MEVZU BÜYÜK - YouTube
Yok onunki başka , eklediği linkteki yüksek şey onunki
Ben ilandakini bizzat incelemedim
Ama içinin diriliği ciddi güzel görünüyor , dediğim gibi yakıtı dert etmeyeceksen alırsın ki bunu şu aralar benim de sık sık bunu söylediğim bir arkadaşım var bu araba için..
Bu Araç gündelik kullanılır ama trafik dur kalk gereksiz oluyor lcvx
Keyif için ciddi ciddi en konforlu en gösterişli makine bana göre
Mekaniğine baktırıp şasiyi de iyi bir rotçuda baktırırsan sorun olmaz
Lpg hazır var , ha en kötüsü kit değişir daha iyi bir ustalık ve parçalarla çok daha iyi hale gelir
Ama mevcut kit ne marka bilmiyorum
Parası ciddi komik
Sahibi uzun zamandır satmaya çalışıyor ama ahc iptali ve kaza geçmişinden çekiniyor sanırım millet
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)