Merhabalar;
Aracı alalı yaklasık 3 ay oluyor. Tanışalı fazla zaman olmasa da kendısı ıle farklı bir bağ oluştu aramda.
99 model değişensiz orj 158 bin km de. Gelir gelmez iç dış temizliğini yaptıktan sonra tüm sıvıları değiştirilip mekanik bakımları yapıldı. Görsel olarak zevkime göre ufak tefek işlerinide boş vakitlerinde el attım.
Önceki sahibine kadar full stock olan aracıma yay jant fıltre egzoz eklenmış. Bir süre sonra komple orjınale çevirmeyi düşünüyorum. Ehehe doğru okudunuz bende böyle seviyorum şimdiden amerikan park x-zenon sisleri iptal ettim bile![]()
Bana gelmeden ki halinden birkaç tane koyarak başlıyayım. keşke hiç ellenmeseydi ama bunada şükür![]()
Güncel fotolar sayfa 3 de
İlk karemiz (sağdaki ben)
Sökmeden detay olmaz diyerek kolları sıvadım.
Sezondan dolayı komple pasta yapmayıp ufak tefek boya hatalarını düzelttikten sonra boya koruma uyguladım.
Farlar valeo olduğu için değiştirmedim. İçini açıp temizleyip cilalayıp kapattım.
Wideband montajını da yapıp içine giriştim.
Herkes karşı çıksada oem candır diyip jantları ve bijonları değiştirdim.
Gün sonunda zımba gibi oldu
ee 1 ay öyle böyle geçtı sıra geldi plaka işine.. Oda şansıma geldi hadi kazasız cezasiz inşAllah.
Vizeyi de tek seferde gecince ödüllendirmeden geçemedim![]()
Koltukları aldım fakat bi yandan orjinale çevirmeye çalışırken koltuk takmak mantıklı gelmedi. Satma kararı aldım ..
Havaların soğumasıyla pek binip ilgilenemiyorum. Zamanla daha da güzel hale geliceni Dusunuyorum.
Araci almamda yardimci olan Sevki Ozcan abime, Metin Uldirik kardesime, aracin eski sahibi Alper kankama ve maddi manevi her turlu yanimda olan Tevfik kardesime tekrar tesekkur ederim.
Simdilik bukadar umarım sıkılmamışsınızdır. Bi maşallah derseniz sevinirim. İyi forumlar
![]()