Aracı Giresunda yaşıyorken almıştık memleketimize döneli 3 ay oluyor ikametgahımızı tekrardan memleketimiz Kayseriye aldırdık araç giresun plaka olarak kaldı Kayseri plaka yapma şansım varmıdır ? gerekli prosodürler nelerdir ?
Aracı Giresunda yaşıyorken almıştık memleketimize döneli 3 ay oluyor ikametgahımızı tekrardan memleketimiz Kayseriye aldırdık araç giresun plaka olarak kaldı Kayseri plaka yapma şansım varmıdır ? gerekli prosodürler nelerdir ?
90's
tabi ki var. gidip emniyete başvuruyorsun ikametgahınla. orda sana yardımcı oluyorlar. ruhsatını ikametini randevunu al git. gerisini emniyette çözersin. yani öyle yapmıştık geçen yıl. halâ öyledir diye düşünüyorum.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
İstanbul içi semt değişiminde de aynısı oluyor sanırım ama daha yaptım diyen duymadım henüz.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Hocam araç istanbul plakalı, ikametgahım gaziosmanpaşa da, almak istediğim plaka ise Silivri de ve daha sırası gelmedi istediğim harf grubunun.
Sırası gelince sadece ikametgahımı Silivri ye taşısam yeterli olur mu, yoksa Silivri den birine satış verip plakayı değiştirmesini bekleyip tekrar geri almayı planlıyordum
iki şerit arasında müebbet yemişim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)