Beyler işyerinde pc'de bi kaç foto gördüm birazdan atacam bunun gibi toplamda 55.000 Tl gibi bir meblağ var 1 ay içerisinde bu oyunlar paralımı nedir bu ?
Beyler işyerinde pc'de bi kaç foto gördüm birazdan atacam bunun gibi toplamda 55.000 Tl gibi bir meblağ var 1 ay içerisinde bu oyunlar paralımı nedir bu ?
Belli kısımları paralı sanırım.. Zırhdır silahtır falan. özel elmaslar..
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
Lol degıl baska oyun o
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Ciddi büyük bir meblağ bi oyun için,böylr online oyunlara neden para ile birşeyler yapılır anlamadım hiç ziyanlık...Sizin bütçeden çıktı ise eğer o para yatıranı ben olsam işini bitirmiştim55bin tl ne yahu
biri kartınızın canına okumuş lol yazınca girdim de bu lol değilbankayı arayıp sizin yapmadığınızı bildirin ama ilk önce çevrenizde oynayan var mıdır oyunu ona bakın biri çekmiş olmasın
![]()
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Son 2 ay geri alınabiliyor. Karakterin sahibide banlanıyor.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
55 bin lira nedir ya.. takipteyim bi haber okumuştum ABD de bi çocuk bilmeden appstore dan bi ton para harcayarak oyunlar almış şikayetle geri ödenmiş fakat bu durum satıcının inisiyatifine kalmış bi durum değildir inşallah parayı geri alırsınız.
Para umrumda değil iş ortağım oyun oynuyor da O. Benlik bir durum yok yani, yazık ama ya üzüldüm 55.000 Tl para
Oyunu merak ettim video açtım açılmasıyla aynı anda kapattım![]()
Üstüne para verseler oynamam.
Sadece Knight online para basmaya değerdi. O da 15 yıl öncesi için geçerliEn zevkli zamanlarıydı
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)