Evet 3 haftalık bekleme sonucunda parçalar geldi sabah kutuyu bi açışım varki sanki içinde deste deste para varBi heves örnek görmeden gönderdik yaptırdık azda olsa içimde bi tedirginlik vardı acaba kötümü olur diye sonuçta katalogdan gördük gönderdik. Çok şükür abidik gubidik bişe değilmiş gayet güsel olmuş parçalar takıldıgında dahada güsel gözüküceklerdir ıplak halde ne kadar göze hoş gelebilirki. bu hafta sonu parçaları takmayı planlıyorum ama bayram dolayısı ile memlekete gidiceğim için 2 hafta beklicem yine
neyse bende bu sırada çok el öpüp çok para toplarım bagajı yaptırırım
hayırlısı ile bayramdan sonra bagaj ve bagaj spoylerinide göndericem adamlar ile aram çok iyi oldu sevdiler beni nedense hoş o kadar parayı 3-4 parçaya vereni bende severim
Sizlerinde fikrini istiyorum
bagajı cf kaplatmadan önce logo iptali yapayım mı yapmıyım mı ???
Şimdi sırada RC koltugu koyma projem varağır koltuk diyenler olucak ama olsun sıkıldım gazlamakdan birazda cadde de turlayalım
RC koltuklarının değişik bi hava katıcağını düşünüyorum sizce ? (tabi bulabilirsem)
ibramkardeşime(ibooo) çok teşekkür ederim Allah razı olsun orjin far arayıp bulamazken kendisine sordugumda gel bende var deyip ertesi günü hiç krşılık beklemeden verdiği için teşekkür ederim.Bide bana çakma CF olayında ön ayak oldugu için Doğan(KELOĞLAN)
kardeşimede ok teşekkür ederim. Başka kaldımı len teşekkür etmediğim sonra trip atmayın
şuraya bak destan yazdık 5 fotoğraf için
unutmadan şimdiden teşekkürler löv ve tolga
![]()