merhaba abilerim
seneler öncede açmıştım bu konuyu o zamanlar bi abi konuya cevap yazmıştı samsung cihazları taksitle satabiliyordu da o zaman bütçemiz yetmemişti. Hala beyfendi duruyordur ama yine yetişemicek herhalde bütçe. taksit sayısına göre bütçe değişebilir tabi ama max 1000-1100 bütçemiz. Xiaomi mi5 düşünüyodum kardeşime alabilmek için tek çekim 1100tl tek çekim olarak telefona vermek saçma geliyor. Evkurda xiaomi yok sanırım veya böyle taksitle satış yapan başka yerde ondan xiaomi alamıyoruz. sony almayı düşünmüyorum çünkü z2 almıştım hala da o var su geçirdi dokunmatik gitti o sorun değilde drm denen bişey var custom rom kurmak istediğimizde kamera kalitesi vga gibi oluyor ve drm yedeği alınmazsa sonsuza kadar öyle kalıyor. cm12.1 de denemiştim kamera yok gibi bişeydi.Neyse düşünmeme sebebim tamamiyle drm key olmasıdır. Garantisiz cihazları taksitle almak mümkün ama yanaşamıyorum maalesef ki garantisiz cihaza. Böyle taksitle satış yapan ve sadece taksit yaptığı için çok çok abartılı rakamlar eklemeyen firma varmı? general mobile firması android one gm5p için 6taksit yapabiliyor bayiilerinde bide o var. Böyle başka bilen varmı acaba?
ilginiz ve cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.