User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Visko yataklar ile ortopedik yataklar hk.

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Visko yataklar ile ortopedik yataklar hk.

Merhaba,

Uzun suredir yatagimda yatip sabah kalkinca dinlenemiyorum aksine bel ve sirt agrilari ile uyaniyorum.
    Yatagimda yeni degil eski istikbal
    marka yayli yatak. Hangisini almaliyim hic bilmiyorum,gidip deneyince 15,20 dk denemeden nasil emin olunur oda aklimi kurcaliyor.
    Yatak icin onereceginiz tip nedir? Tavsiye edeceginiz uygun fiyatli marka model es dost varmidir?

Visko yastik kullaniyorum ergomi ve sertliginden memnunum.
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben de konunun takipçisiyim..

Evi kurarken istikbalden en alt seri bir yaylı yatak almıştım, şu an her sabah bel ağrısı ile uyanıyorum.. paraya kıyıp iyi bir şey alayım diyorum ama 10 dakika deneme ile anlaşılmazki hangisi iyi hangisi kötü.. Nasıl seçmek lazım meraktayım

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşbir Yatak kesinlikle tavsiye ederim. İstanbul'a taşındığımda burada idareten bir yatak aldım, fazlasıyla pişmanım. Kullandığım yatak modelini tam olarak yazarım. Günde 4 saat uykuyla bile fazlasıyla dinlenmiş, ağrısız sızısız uyanıyordum İşbir yatak kullanırken.

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amman bu konuda hemen uyarayım. O pahalı, cancanlı, viskolu miskolu, statikli vb yataklardan almayın!

Şimdi açıklamalara geçebilirim;
    Eşimin sabaharı ciddi derecede sırt bel ağrıları oluyordu. Röntgen mr vb den bir şey çıkmayınca yatağımızı değiştirelim dedik. Gittik paraya kıydık o viscolardan birini aldık. istikbaldi sanırım. Kalın bilmem kaç santim. İlk başlarda iyi gelir gibi oldu ama ardında ağrılar devam etti. Benim sorunum yoktu eski yataktan ama bunda sıkıntılar yaşadım. birincisi yatak aşırı sıcak ve terletiyordu, ikincisi ise yatağın ortası 6 ay geçmeden çöktü benim taraf (o zamanlar 75kg idim) baş ayak kısmına göre 5cm kadar çöktü. bel ağrılarım başladı. şikayet ettik yatağı değiştirdiler garantiden saolsunlar.

bu sefer açık daha para verdik daha kalın daha ortopedik statikli vb elektrik alanlardan aldık. o da aynı terane, hiç bir numarası yok, çok geçmeden onun da ortası çöker gibi oldu. bu yatağın 3 ay mı ne değiştirme garantisi vardı. bi de değiştirme istedik ve gittik bildiğin yaylı süngerli tam ortapedik diğerlerini yarı fiyatına bir yatak ile değiştirdik. artan paraya da yastık yorgan vb ihtiyaçları aldık. inanin ilk iki yataktan daha iyiydi.

şunu anladım ki tüm o viskolu staikli, şulu bulu yataklar yatak endüstrisinin çok para kazanmak için icat ettiği pek bir işe yaramayan şeyler. en iyi yatak sadece yaylı ve süngerli sert ortopedik basit yataklar. bir ara pedere koçtaş da satılan ince basit bildiğin yatklardan almıştık 120tl mi ne. o bile gayet iyi ve sorunsuzdu.

paranızı bunlara kaptırmayın. özellikle ötellerde kullanılan basti sağlam ortası çökmeyecek yataklardan alın. oteller 3 ayda çökecek, deforme edecek, rahatsız edecek yatak almazlar.

not: tembur vb çok kaliteli visco yataklar ve şu doğal sünger yataklar nasıldır bilemem.

not 2: BİR DOST
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

SCfr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende sizin gibi çok bel ağrısı şiddetiyle doktora gittim ve lateks yatak önerdi bana oda sadece doğal bir sünger gibi lateksten yapılıyor doğal bir meteryal ben yatsan dan aldım lateks kaşmir bir kaç ay oldu daha bir tarafı yün bir tarafı pamuk ve çok ama çok memnunum biraz fazla fiyatı ama gerçekten hakkını beriyor ve bel ağrılarım çok azaldı

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Visco love den geçen sene normal yatak almıştım. Öyle alengirli özellikleri yoktu. ***** bekar adamız ne işimiz var özellikle. Gayet memnunum bildiğin yatak. Elektrik topraklama falan hiçbirşey yapmıyor. Yalnız evleneceğim zaman yatağı şerit tahtalar halinde oluyor ya ondan alıcam. bir arkadaşın evinde kalmıştım acayip rahat ettiriyordu. Nefes aldığı için mi bilemem. Adı neydi sahi onun

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dogal lateks yatak oneririm yaklasik 10 senedir kullaniyoeum cok memnunum yatsanin var kendi lateks yataklari tempurda satiyolar ama fiyatlari cok yuksek yatsanin kendi lateks yataklari guzel

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evlenene kadar yün yatak da yattım. o bildiğiniz içinde tiftik tiftik yün olan yataklarda. Ne sırtım ne boynum ne belim ağrıdı çok da dinlenmiş kalkıyordum. Evlenirken işbir yatak aldık ve memnunuz ama genede ben eski yün yatağımdaki dinlenmişliği bulamıyorum.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Evlenme arifesinde maskoda denemediğim yatak kalmadı

En son bunda karar kıldım

10 yıldır yattığım eski yatağa sövüyorum

Bu yataş majesty serisi bomba birşey

Öğleden sonra yanlışlıkla yatma direk uyutuyor o derece

Kişiden kişiye değişir bu iş denemeden almamak gerek
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tempur marka modeller oldukca iyiler.
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende işbir full visko kullanıyorum içinde yay vs hiç birşey yok. Çökme vs. h,ç bişey olmadı 3 sene oldu çok memnunum.
    "Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim Yatsan bayiliğim var, yatak konusuna hem işim hemde araştırmayı sevdiğim dünya çapında ünlü markaları deneme fırsatım dolayısıyla epey vakıfım.. vücudu 7cm ve fazlası destekleyen bütün yataklar ortapediktir (yarı ortapedik vs diye birşey yok). Buraya ben dahil ne yazsam boş deneyerek senin için uygun olanı tercih etmen lazım.

Türk halkı genelde sert yatağa alışık bu yüzden visko türevi yataklarda ilk başta rahat edemiyebiliyorlar. Bu demek değilki visko - lateks - yaysız yatak kötü.. tamamen tercihle doğru orantılı.. Rakip markaların reçetelerini ve hissiyatını bilemediğim için çok yorum yapamayacam ama yatsan konusunda yardımcı olurum..

mhuratboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Therapedic Agility 180X200 İstikbal'in Yatak Kullanıyorum.Fazlasıyla Rahatım,Ne Bi Ağrı Ne Bir Sızı Yataktan Kalkmak İstemiyorum,O Derece Tabi Bu Yatak Olayı Kişiden Kişiye Değişir.Bi Anda Yatak Değişince Bocalıyor İnsan,Hemen Alışamadığı İçin Vücut

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saglik sikintilarim nedeni ile 2 sene once isbirin ozaman ki en pahali yatagini almistim.Inanilmaz sekilde memnunum.Tavsiye ederim
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sheraton Otelinin kullandığı yatak markası ne ise onu öğrenmek lazım. Bundan üç yıl önce Bursa'dakinde kaldığımda resmen hayatımın uykusunu yaşadım. Üç gün boyunca bu deneyim devam edince çarşafı açıp marka aramıştım ama yoktu. O günden beri gittiğim şehirlerde sadece yatak için o oteli tercih ediyorum .

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sırt kaslarınızı güçlendirmeyi deneyin, yatağınız çok eski veya dandik değil ise. tab iki yataklarda konfor farkı rahatlık farkı olur ama sırt bel ağrısı sürekli sorun ise, öncelikler sırt kaslarınızı güçlendirmeyi deneyin.

koluman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tempur dan gayrısı yalan muhakkak tecrübe edin
    34 VAY 68 törkiş hatrot

Cihan KESKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düğün arefesinde olduğumdan dolayı çok geziyorum.

Kendi kullandığım yatak visco love'n bi modeli 70 dansite visco falan filan ilkten iyi gelmişti şimdi belli bölgede çökme oluştu meğersem düzenli çevirmek gerekiyormuş. genel olarak memnunum..

Evlendiğim zaman kullanıcağım yatağı ise yataştan aldım seven-z modeli pocket yay teknolojili içinde lateks bulunan özellikli bişey çok rahat ettim viskodan daha iyi boşluk kısımları dolduruyo diyebilirim. öneririm..

Bence yatak kısmı önemli ama yatağınızı seçmeden önce 15-20 dk yatarak denemelisiniz ağırlık ve boy ebatlarına göre değişkenlik gösterir yatağın modeli, kendinizi en rahat hangisinde hissederseniz onu secmek en doğrusu İzmit-Carrefour Yataş bayideki satıcı da öyle yaptı bize yatmadan olmaz dedi 2 saat yataklara yattık

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes çok güzel bilgiler vermiş. Tam yatak değiştirme arefesinde iyice kafam karıştı ama. Kesinlikle visco alma diyen de var visco candır diyen de
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler