Fotograf saniyorum dun cekilmis, yani kullanici dun tarihiyle
Koymustu fotografi.
Az once denk geldim rastegele gezinirken. Bide hep gittigim muayne istasyonu olunca bi dusundurdu.
Fotograf saniyorum dun cekilmis, yani kullanici dun tarihiyle
Koymustu fotografi.
Az once denk geldim rastegele gezinirken. Bide hep gittigim muayne istasyonu olunca bi dusundurdu.
Dün görmüştüm fotoğrafları. Açıklamada ise araç sahibinin yetkiliye teslim edeceği sırada fren yerine gaza basması ile araç içeriye daldığı yazıyordu. 2 yetkili hafif yaralı olarak atlatmış.
nasıl bir gaz fren karıştırarak basmadır arkadaş 90 hplik ceed ile koca 2008 i pert et onla yetinme ,onuda git panelvana çarptır içeriyi darma duman et
1881 - 193∞
Nolacak şimdi o araçların değer kayıpları? Tüvtürk mü ödeyecek?
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Ben frene basış şekline takıldım iceriye kac km hızla girdinki 20-25 le girsen hafifce dokunursun frene e o sekilde frene basma ihtiyaciyla yanlıslıkla gaza basıp iceriyi bu hale nasıl soktun anca dibine kadar oturtman lazim gazı sanırım bu pozisyon icin.
DR. OWL
Bence sıra beklemekten sıkıldı ya da içeriden biriyle tartıştı
Siz misiniz ulan buranın sahibi dedi, içten içe bilendi
Arabayı 300 m geriye aldı, hepinizin ocağına incir ağacı dikeceğim dedi bastı gaza daldı içeri, alayını pert etti.
Şaka bir yana gerçekten ilginç bir kaza.
Benimde basima geldi. Nasil oldugunu bilmedigim sekilde tamponumu kirmislardi. Detayini anlatmiyorum... daha sonra kendilerinin kirdigini kabullendiler. Odemesini yaptilar. Bu olaylar gerceklesirken, benim arabamin resimlerini ceken eleman, bilgisayara resimleri aktarirken goz ucuyla bir baktim ki yuzlerce araba var istasyonda kaza yapmis. Takla atan jipler bile var. Ustteki resimleri gordugume sasirmadim yani.
Benim olayin gerceklestigi yer, bayila bayila gittiginiz hani sira beklemem dediginiz yer istanbul/şile. Ekstra olarak sunu aktarayim, servisten tampon fiyatinin faturasini istediler. Getirince odeme yapariz dediler. Servis faturasini goturdum pahali gelince tamir parasini verelim dediler vs.
Canini sevdigim ülkem. Tuhaf olaylar bitmez bizde.
hava yastıklarını bile patlatmış nasıl kaza gerçekten merak ettim güvenlik kamera goruntusu vs sızsaydı iyiydi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Normal abi olabilir böyle şeyler dünyanın her yerinde oluyor.İnsan robot değil yorgun oluyor stresli oluyor uykulu oluyor basar yani fren yerine gaza... Abartılıcak büyütülecek birşey yok olayda.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
muayene ücretlerini protesto etmiştir belki![]()
gülüyoruz ama geçmiş olsun, hani gaza basanı geçtim diğer araçlar için üzücü, düşünsene 2 dakika sonra basıp işine gideceksin ve o an geliyor.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)