Selamlar, yakın arkadaşımın mini countryman jcw'si var. Şöyle bir şey geldi aklımıza, bu aracı verip yerine bmw 2 almak mantıklı olur mu acaba, artıları eksileri neler olur acaba teşkkürler![]()
Selamlar, yakın arkadaşımın mini countryman jcw'si var. Şöyle bir şey geldi aklımıza, bu aracı verip yerine bmw 2 almak mantıklı olur mu acaba, artıları eksileri neler olur acaba teşkkürler![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
BMW hayırlı olsun derim![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
220d olursa keyifli olur ama 218i john cooper'dan sonra asla çekilmez. çok performanslı keyifli bir araba jcw, 218 ise çok yavaş, gündelik bir araba. Normal şartlarda çok zevkle binilir ama jcw sonrası keyif alınması imkansız bence.
dedigim gibi normal şartlarda çok zevkle binilir, hele cabrio ise daha da guzel tabi ama jcw'nin performansına alıştıysa arkadaş eminim 6 ay sonra satar o 2'yiBu arada boyle diyorum ama şu an imkanım olsa dakka düşünmeden alırdım 2 bende, ama tekrarlıyorum jcw sonrası çekilmez
![]()
mini kaç aylık bilmiyorum ama dış görünüşte ufak dokunuşlarla kendini çok güzel gösterebilecek bir araç..tavana güzel bir dama yada helikopter pisti gibi H harfi koyun..güzel bir jant lastikle çok hoş olur..
2 seriside çook ayrı..coupesi ayrı cabriosu ayrı güzelalırsa dizel alsın ama sonuçta kalitesi ortada olan bir marka..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)