Herkese merhabalar;
Youtube ile ilgili birkaç sorunum var bilen arkadaşlar varsa ve yardımcı olursa sevinirim ayrıca öneri ve görüşlerinize de ihtiyacım var
şöyle yapsan daha iyi olur bunları çeksen yayınlasan daha çok ilgi görür diyebileceğiniz tüm önerileri merak ediyorum açıkçası.
Şimdi durum şöyle babam tır şoförü ve 50 yaş üstü facebook'u keşfedenlerdensürekli kendi facebookundan fotoğraf video paylaşır.
Bende babama bunları düzgün videolar halinde çekelim youtube a atalım daha çok kişi tanır seni diye bahsettim onunda ilgisini çekti aklına yattı,
video çekmeye başladı ilk montajdan sonra 1 adet vlog kanala ekledim.
Sorunuma gelince kanalın profil fotosunu değiştiremiyorum Google hesabımla eşleştirmeme rağmen (google hesabınızın fotoğrafı eklenecek diyor ama eklenmedi)
video atına abone ol butonu ekledim fakat eklediğim buton tıklayan kişiyi abone yapmıyor kanalın videolar bölümüne atıyor,
birde video yüklerken küçük resmi kendim tasarlıyorum ama özel resim olarak eklenmiyor,
son olarak telifsiz müziklere ihtiyacım var bu işle uğraşan kişiye özgün müzik üreten varsa satın alabilirim, bunlar sorunlarım.
Sizinde önerilerinizi merak ediyorum ilk videoyu paylaşıcam eğer vlog izlemeyi sevenler varsa önerilerini bekliyorum.