Temsili değil ,gerçek . 308 bine passat .
Temsili değil ,gerçek . 308 bine passat .
2017 sıfır panemera 325.000 TL Alamanyada; euro olarak 80k euro!!! biz 80 bine golf bile alamıyoruz. Otomobil severler olarak çok şanssız bir memlekette doğmuşuz
Tartışın fiyatlar düşünce haber verirsiniz
Alan alıyor. Millet kredi çekince bedava aldım sanıyor. Konuştukça konuşalım bir şey değişmeyecek.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
normaldir kardeşim. örnek verdiğin araba bizim burda bile vergi doru düzgün olmadığı halde 48bin EU, bu fiyata burda porsche var.
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Döviz yükseldikçe dahada yükselecek
Üretici firmaların bir suçu yok burada. Tamamen vergilendirme.. Şansızlık diz boyu..
arabanın adı 150bin eder
HİGHLİNE-4 MOTİON-240PS-TDİ-BMT-SCR-DSG
https://www.youtube.com/v/ZFfKHSPQL8...ls=1&version=3
zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış gerçi nasıl bir zengin passata 300 bin lira verir oda garip..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Başlığı okudum ve aklımdan yön bildiren bir küfür geçtiAma etmedim
![]()
Döviz nereye, araba fiyatları oraya...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Bu işin bir de ikinci elleri var onlar daha anlamsız şekilde ilerliyor. Sıfırından pahalı passat. Piyasada az kalmış diye yeni kasasından daha pahalı olan 3 4 yaşında spor arabalar. Bu gidişle biz de bu arabalar önceden hep dutluktu deriz gibime geliyor
Hacim,donanım,güç,teknoloji vs vs. + Bu kurlarla ne olacaktı ki ? Bence hermalın alıcısı vardır.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
görünüşe bakarsak anasının damına doğru 4 nala gidiyor
1 kaç evlere şenlik örnek hepsi listelerinde ektra opsiyon dahil olmadan yazan en pahalı/dolu secenekleri aldım
A3 Sedan 1.0 TFSI 116 hp Design Line Stronic 161.203
A3 Sedan 1.6 TDI 110 hp Design Line S tronic 181.137
A4 2.0 TDI 190 hp quattro Design S tronic 304.474 ₺
----
1.16d M Plus Otomatik 167.400
3.20d M Sport Otomatik 278.900
----
CLA AMG Dizel 7G-DCT 213.500 TL
C AMG Dizel 7G-TRONIC 244.200 TL
----
cee'd PREMIUM DCT 1.6L Dizel 121,900 TL
----
Golf 1.6 TDI DSG Highline 113.500,00 TL
----
Clio GT Line 1.5 dCi EDC 85.050 TL
Megane GT Line 1.6 dCi 104.650 TL
1881 - 193∞
alan var satılıyor, vergidir kur farkıdır derken 308 yine iyi fiyat.
aynen bu paraya porsche alınıyo düzgünben burda hemen hiç görmüyorum mesela 240lık ağzına kadar çakılı passat. Bence bu aracın fiyatlandırması yanlış, çok yukarda kalıyo gibi geliyo bana fiyatı
aynı mokun mavisi bizim burdan:
Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG 4Motion Highline PRO als Kombi in Unterschleissheim
Symbol 1.5 dizel otomatik 80 bin olmuş
Ağzına kadar dolu araba. Geçen almaya gittik ama şartlar uymadı.
48000 pound. Yurtdışındaki insanlar şanslı. Tr'de Passat'a bindiğin fiyatlara daha üst markalı araçlara biniyorlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)