Sahibindendeki araç fiyatları malumunuz, herkes kafayı yemiş.
Madem araç fiyatlarının şişirilmiş olduğunu düşünüyorsunuz, mevcut aracınızı gerçek değerinde almaya talibiz
Bayan arabası olacak. tercihen otomatik![]()
Sahibindendeki araç fiyatları malumunuz, herkes kafayı yemiş.
Madem araç fiyatlarının şişirilmiş olduğunu düşünüyorsunuz, mevcut aracınızı gerçek değerinde almaya talibiz
Bayan arabası olacak. tercihen otomatik![]()
fiyatı mantıklı olan her araç ertesi güne satar sahibinden yüzde ellisi aracının fiyatını şişirip koyan fırsatçılar
Bence şu ana kadar açılmış en mantıklı başlık bu, evet şaka yapmıyorum ciddiyim.
Herkes piyasanın şişikliğinden şikayetçi ama iş kendi aracına gelince "benimki çiçek bunlardan daha çok para eder ben buna +2k bindireyim" diye düşünüp hareket ediyo.
Sonrası ***** işte, her muhabbette bu araçların fiyatı nolcak ??? Ben söyliyim bi *** olcagı yok, sürekli artıcak herşey.
Herkes önce iğneyi kendine batırmadan direkt olarak kendine SOKSA belki bişeyler 'normal' haline dönmeye çalışır.
Ağustos ayında 41 bin liraya aldığım arabamın kategorisinde şu anda en düşük ilan 49.500 tl.. Dolardan hızlı yükseliyor benim arabayazık günah.. Satmaya niyetim yok ama satıyorum diye kafamda aracın inandığım ederi rakamdan ilan açsam bu ilanların yanında ya bu araba kesin taklalı diye kimse aramaz ilk yanına gelende alır gider..
İyi hoş da; sizin işiniz görülecek diye neden insanlar altlarındaki aracı size satsın. Öyle armut piş ağzıma düş olmuyor ne yazık ki. Bakacaksınız, araştıracaksınız. Para hazır olduktan sonra bulunmayacak araç yok nihayetinde.
Araba fiyatlarının düşmesi için bir sebep yok ki neden düşsün. Alınan vergiler döviz sürekli yükseliyor haliyle araç fiyatları da yükseliyor bence yükselmesi gayet normal. Piyasanın çok üstünde rakamlar istenen saçma araçlar hariç tabi.
Bir esnaf atasözü der ki satarken değil alırken kazanacaksın![]()
Eşimin İbiza Cuprası var. Cam tavan ve elektrikli ayna dijital klima vs zaten full. 49.000 km de bile değil.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
benim uyuz olduğum ; adam arabasını satıp yeni araba alacağında buraya konu açıyor ve haklı bi sitemde bulunuyor. E sen kaça sattın arabayı? kendi arabasını satarken, "benim arabam kıymetli bunlardan, 3 lira daha eklim", kendi araba alacağı zaman " fiyatlar çok yüksek"
sözde arabadan anlayan adam bile aracının değerini, muadillerinin satış fiyatı üzerinden belirlemiyor mu? E bunda da bir yanlışlık yok. Burda konu ucuza arabayı alıp satmakla çözülmez. Almayacaksın satmayacaksın ki piyasa dursun.
He araba fiyatları yüksek mi?
Hayır kesinlikle değil. Biz fakiriz, kabul edelim artık bu gerçeği.
Düşünürseniz eşimin aracı (Fiyat olarak değerinde olduğunu düşünüyorum)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
yükselen araç fiyatlarına lafım yokta
sıfırı ilanlarda 85,000 TL olan aracı adam 95.000-110.000 aralığında ikici el olarak ilana koymuş
nasıl bir kafa ne yer ne içer bu insanlar anlamıyorum
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)