Arkadaşlar aracım park halindeyken dikkatsiz bir arkadaş gelip çarptı kendisinin trafik sigortası yok polisi çağırdım olay yerine polis memuru tutanak tuttu ,karşı tarafın aracını bağladı karşı taraf anlaşabilinecek tipte insanlar değil hem suçlu hem güçlü tipler sigortaları olmadığı için dosya dahi açtıramıyorum hakkımı hukuki yoldan arayacağım nelere dikkat etmeliyim aracım şuan çekiciyle tamirciye çekildi bekliyor.
Sigortacı'm la görüştüm aracımı kendi cebimden yaptırmamı yaptığım tüm masraf için fatura almamı ve mahkemeye başvurmamı söyledi,aklıma takılan ben aracımı yaptırayım fakat normalde karşı tarafın sigortası olsaydı ekspertiz gelip aracımda değişmesi gereken malzemeleri belirtip ona göre işlemlere başlanırdı şuan ki durumda ben aracı yaptırdıktan sonra neye göre neresini yaptırdın belki daha önceden hasarlı olan yeri yaptırdın tarzında bir yaklaşımda bulunabilirler çünkü sadece kaza fotoğrafları mevcut onunda dışında detaylı bir tutanak yok,bu konuda sıkıntı yaşamak istemiyorum hukuki yoldan başımı ağrıtmadan nasıl bu işin içinden çıkabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden ayrı ayrı teşekkürler..