Selamlar,
E36'mı sattıktan sonra artık modeli yeni km'si düşük 50bin bandında hothatch arayışına girdim.
Bu kriterler beni Ds3 1.6 Thp , Corsa Opc , Alfa Mito 1.4t(170lik) , Polo gti 'a götürdü. Bu 4 araçtan kullanan veya aynı araçlar arasında kalıp karar veren bilgi sahibi arkadaşlardan yardım rica ediyorum. (Servis maliyetleri , yakıt , sürüş keyfi , fren , yol tutuş gibi kriterleri göz önünde bulundurarak)
Yaklaşık 1 sene binmek gibi bir planım var. 2018 Martta satacağım kısmetse.. Dolayısı ile hızlı ikinci eli nedeniyle polo gti en güçlü olanı olarak görünüyor seçenekler arasında.
Ancak fiyatları nedeniyle Ds3 çekici gelirken , tasarımı , daha yüksek gücü ve en temizlerini bulabilme şansı olarakta corsa opc'yi gösteriyor oklar.
Mito ise samimi bir arkadaşım aldıktan sonra ilgimi çekmeye başladı. Ds3 gibi fiyat avantajının yanında donanımı ile de ilgimi çekmeyi başardı.
Alacağım araca stok binmek gibi bir niyetim var.(en dayanamazsam yazılım egzoz , daha fazlasını düşünmüyorum)
Değerlendirirken bunları göz önünde bulundurursanız sevinirim.Bu 4 araç haricinde 2010 model ve üstünde 100.000km'yi aşmamış 150hp üzeri alternatif var ise belirtirseniz sevinirim.(208 Allure - Scirocco - Seat - Skoda hariç)