Kesinlikle motorculara özellikle saygım var sıkışmamaları için trafikde dahi olsa geçmeleri için yer veririm ama böyle bi insan denk gelirse vurmakda tereddüt etmem. Yapılanlar banamı anormal geldi merak ettigim için paylaşıyorum YouTube
Kesinlikle motorculara özellikle saygım var sıkışmamaları için trafikde dahi olsa geçmeleri için yer veririm ama böyle bi insan denk gelirse vurmakda tereddüt etmem. Yapılanlar banamı anormal geldi merak ettigim için paylaşıyorum YouTube
P.C lik insanın ruhunda varsa kullandığı cihaz önemli değiş motor araba traktör hocam ama genel olarak çok haklısınız
Ben kendim de motor kullanıcısıyım gazlamak için ayrı şehir içi için ayrı motorum var şehir içi efendi efendi gidiyorum
Arka otoban da gazlıyorum ama bunlar çoğaltmak lazım
Gopro'yu alan herkes Youtuber oldu ülkede..Özellikle motorcu camiada sürekli otomobil kullanıcılarına sataşma,her konuda fikre sahip olma,her türlü tehlikeli hareketin,makasın dibine vurma..Birde bunları destekleyen,gaza getiren liseli bebeler var,bunlarda kanal izleniyor diye devamını getiriyorlar..Saygım yok bu tayfaya...
Genel konuşmuyorum , zorunda olan , keyfi olup da kuralları bilerek kullanana kesinlikle lafım yok . Ama böyle amk çocuklarını kesinlikle darp şart
yapıcak bir şey yok tırla dorseyi yanlıyanımı istersin , araba ile şehrin ortasında el freni çekip 360 dönenimi istersin , bu tip motorla saçma işler yapanımı istersin..
hiç biri için gidipde bir camia suçlanamaz.. tırla temde adamlar ralli yapıyor bütün tırcıları aynı kefeye koymuyoruz yada araba ile neler yapan var neler insanların yayaların yoldaki araçların hayatını tehlikeye atarak bu tiplerde var işte..
Var yani yapıcak bir şey yok.. artık herkes nerden meşhur olurum 2 tık fazla alırımda 3 abone fazla yaparım izlenirim popüler olurum derdinde..
Bana o kadar anlamsız geliyorki..
bu popüler olma isteği öyle bir ele ayağa düşdüki insanlar artık ne yapıcağını şaşırdı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Zeytinburnu yakınlarında cok fazla videosu var marmara forum vs insallah denk geliriz birgün kendisiyle
Keşke o taksici yerine siyah bir passata dokunsaydılar da bagajdan çıkanlar eşliğinde hafiten içe doğru s.çsalar dı.
Ok, öz güven iyidir de ne gerek var bu kadar kasmaya ? Mal dolu bu ülkede çoğu insan araçlardaki aynayı saçını taramak için kullanıyor.
Bakmadan sağa / sola atlasa ona bir şey olmaz ama sana olur.
Kendisine sövdürme eğrisi ile tık alma eğrisi paralel gidiyor sanırım bu arkadaşlarda.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
İnsanımızın yardım severliği mutlu etti şahsen ama böyle eğlenilmesi çok sinir bozucu. Yinede tahmül edilebilitesi varda aylar önce şu aşağıdaki videoyu izledikten sonra bu solda sıfır kalır. Adamı fena halde rahatsız etti dünyanın binbir türlü hali var adamı böylecesine takip etmenin amacı nedir anlamış değilim.
R125 ile Ferrari Trollemek - CILDIRIYORUM | 4K VLOG #16024 - YouTube
18 20 yaşlarında ergenin biri sanırım takmayacaksın baktın sardı trafikte arkadan hafif bi dokunduracaksın fabrika ayarlarına geri döner o zaten.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Online streaming, video yükleme ve kayıt işleri kolaylaştığı andan itibaren kimi kadınların içindeki or.spuluk, kimi erkeklerin içindeki p.çlik ortaya çıktı. Ve bunu beyan etmek göstermek popülerlikle, ünlü olmakla kapatildi. Üzücü bir durum. Sadece motor değil her meslek sınıf ve cinsiyet için bu tarz durumlar mevcut. Denk gelmemek dileğiyle
Benim anlamadigim bu arkadaslar sag seritten dumduz bosluk varken neden serit ayirt etmeksizin makas ata ata gidiyolar.bu videodakiler icin demiyorum ama trafikte nerde motor gorsem arkamdan gelen hemen yol veririm. Hepte imrenmisimdir onlara. Adamlar ne guzel trafikte akip gidiyolar diye. Ama bazilarida var ki iste bunlar gibi. Arkadaslarin dedigi go prosu olan action pesinde.
GoPro ile bunlara bi özgüven geldi şimdi kafada kamera var ya millet de dövmüyor bunları kayıtta olduğu için.İki tık fazla kazanmak için yaptığı mallıklara baktım da allah akıl fikir ihsan etsin demekten başka bişey bulamadım.Hayır troll falan diyor ama ben gülmedim.Bunun yaptığına kendi hariç gülen varsa afedersiniz büllüğe sürülcek aklı yoktur.
Genelleme yapmıyorum ama bunun gibi bir kaç mal daha var denk geldiğimiz.Düzgün olan motorsiklet kanallarını tenzih ederim.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)