Yok Boyle Arac Satış Sistemi! Japonya'da 2.El Araba Alım - Satım (Guncellendi) - YouTube
Bugün tesadüf gördüm, ne güzel sistem yapmýþ adamlar.
Yok Boyle Arac Satış Sistemi! Japonya'da 2.El Araba Alım - Satım (Guncellendi) - YouTube
Bugün tesadüf gördüm, ne güzel sistem yapmýþ adamlar.
Soyadýmýn ilk iki harfi kiþiliðim kadar ÖZ
Bizde geliþmiþ ülkeyiz ya tabi.Adamlar atom bombasý yemesine raðmen nerelere geldiler, helal olsun..
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Beyaz Sistem de 2. el araçlarý bu þekilde benzer bir müzayede ile satýyor. Tabi bizde 10-15 saniye sürmüyor, uzadýkça son saniyelerde fiyat yükseldiðinden sündürüyorlar![]()
soran olursa onlar gavur biz müslümanýz
DTi
Çok güzel bi sistemleri var, çok þeyi aþmýþlar.
Oralarda doðsaydýk ne olurdu sanki
hani boya ölçme cihazý ile araç baþýna gelen yengeçlerden yok, hani nerde alýrken satýcý anahtarý alýcýya uzatýrken çekilmiþ resim ??? ne 15 i 5 saniyede harcadýlar prius u..... olmaz böyle ticaret.
Bir ara youtube kanalýný kapatmýþtý bu japonik ailevi sebeplerden dolayý, tekrar açmýþ demekki.. Japonyadaki Türk elçisi gibidir kendisi, kaliteli yayýn yapar
group b ___
13bin€ her þey dahil r34, yanlýþ görmediysem extra jant lastikte var, ama motor kapaðý ilginç geldi.
Esasen bence de yanlýþ o þekilde yaftalamak ama bu þekilde konular açýlýnca kanalý kapatýp, on binlerce izlenen o kadar videosunu kaldýrýnca herkes kuþkulandý..
Aynen Aksel o þekilde açýklama yapmýþtý ancak iþin gerçek yüzü o deðildi. eksisozluk'te felan konu açýlmýþtý buna dair. Adam iyi gidiyordu sempatikti ama sonra tasý taraðý toplamak deyimini gerçekleþtirdi. Hani ailesine vakit ayýramýyorsa yeni video çekmez olur biterdi. Ancak yüklenen tüm videolarý kaldýrýp, kanalý kapatýnca ki bir de fenomen olma yolunda giderken, söylentilere hak vermedim deðil..
Bu arada sen napan ne eden Aksel beaa?![]()
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)