Herkese iyi aksamlar; bu konuyu acmamin sebebi birkac gundur kendimle bogusuyor olusum ve nasil bir yol izlenmesi gerektigini bilmeyisimden ibaret. Otomobil ile ilgili degil lakin forumdan akil alabilecegimi dusundum.
Toplanti, kongre ve konferans organizasyon isi ile ugrasiyorum, calistigim sirkette de guzel bir pozisyondayim. Ayni zamanda gerek yaptiklarima, gerekse agzimdan cikanlara itibar eden calisma arkadaslarina sahibim. Onumuzdeki hafta yapacagimiz hatri sayilir bir otomobil markasinin organizasyonunun dosyasindaki fiyatlamalarda olusan bir ihmalkarlik yuzunden o marka artik bizimle calismayacagina karar verdi. Bahsi gecen markanin tum islerini de ben ve ismini veremeyecegim benden yasca buyuk bir abimiz ile yuruttuk bu vakte kadar. Bu ihmalkarligin sebebinin o degil ben oldugumu biliyorum, patron dahil ustumde calisan insanlara da izah etmeye calistim lakin bu abimizi ay sonu isten cikartmaya karar verdiklerini duydum, henuz kendisinin haberi yok bundan. Kendimi suclu hissediyorum fakat bir turlu insanlara isin aslini anlatamiyorum. Anlatamiyorum dedigim en ince detayina kadar rapor etmeme ragmen bir ise yaramiyor.
Sizce ne yapmak gerekir bu durumda? Acaba isveren zaten bu abimizi gozden cikartmis ve bir sebep mi ariyordu yollari ayirmak icin? Yoksa benim yedigim halt abimizin ustune mi kaldi arada kaldim ve vicdanen cok rahatsiz hissediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum..