Herkese Merhaba ,
Galip ve Araç sahibi Ekrem Abi ile Type-R ın yeni kasasını inceleme altına aldık umarım hoşunuza gider.
Daha yeni bu kasanın makyajı duyuruldu , siz araç hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Herkese Merhaba ,
Galip ve Araç sahibi Ekrem Abi ile Type-R ın yeni kasasını inceleme altına aldık umarım hoşunuza gider.
Daha yeni bu kasanın makyajı duyuruldu , siz araç hakkında ne düşünüyorsunuz ?
kardeşim affına sığınarak bir şaka yapıyorum umarım yanlış anlamazsınkollar lens mi? daha önceki videolarda bukadar ön planda değildi birde kazara sanırım tişörtün kolları yukarı sıyrılmış
video ile kısa bir eleştirim olacak tabi bilmediğimden yapıyorum bunu..yol sesini engelleyici birşey olmuyormu?Videoyu izlerken sesi extra açıyorum ama buda pek çözüm olmuyor sizin seslerle rüzgar-yol sesi de artıyor
3:40 da videoya ara veriyorum biraz işim var sonrasında yorumumu editlerim![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
korna konusunda haklısınız.Koltuk rahatlığı kişiye göre değişiyor sanırım benim kasa biraz geniş olduğundan ben rahat edemiyorum
yakıt durumuda biraz kişiye göre değişkenlik gösteriyor.RX8 den sonra bende dizel etkisi yarattı
güzel video![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Yine eğlenceli bir video olmuş elinize sağlık. Dikkatimi çeken araç sahibi abimiz hiç gülmüyordu tebessüm etmiyordu ne zaman bi sıktı gazladı o zaman bi tebessüm oldu yüzündeYada benim dikkatimi orası çekti
![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Video gayet güzelde
Minik bir hata var nurb. rekorunu kırdı diye söylenen aracın bu olmadıgını hafifletmere ve gergilere sahip production car oldugunu unutmuş abimiz![]()
1881 - 193∞
Merak ettiğim bir araçtı. Özellikle senin gözünden ve çekiminden. Gecenin bi yarısı hevesle izledim. Gayet güzel olmuş. Eline sağlık![]()
tek kelimeyle harika. gerek videonun kalitesi ve kurgusu gerek araç sahibinin bilgisi ve paylaşımı çok çok iyi. videolarınız devamını bekliyoruz.
bu aracı 1 sene kullandım. sıfır almıştım beyaz renk. kullanımı zevkli. motor olarak tatmin edici. ama fazla kalite beklememek lazım. daha sonra satıp M4 aldım.
Çekime birşey demiyorum ama
K20 ep3 turbo yapıp şuna saplayasım geldi
Neden böyle oldu anlam veremedim fk2 bir kez daha soğudum
Bir gariplik var sanırım bende![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Sohbet kıvamında olmus,guzell,keyıflı gıdıyor...
Ancak fazla ovulmus yada sankı bır SS ın ıcındeymıs gıbı hava yaratılması abartılmıs.
Ring rekoru malesef yok. Kılıt konusuna gelınce,meg rs ı kullansa ıdı kılıtın gec calıstıgını anlardı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)