Arkadaşlar çevremde bazı tanıdıklar başvuru yapmaya başladı bünün belli bir süresi var mı? Mevcut kimlikler ne zamana kadar geçerli bu konuda bilginiz var mı?
Arkadaşlar çevremde bazı tanıdıklar başvuru yapmaya başladı bünün belli bir süresi var mı? Mevcut kimlikler ne zamana kadar geçerli bu konuda bilginiz var mı?
always AT by AT
benim anlamadığım haberlerde falan izliyorum millet kuyruk olmuş sabah 5 lerde nüfus memurluklarına gidiyormuş falan.. ne alaka anlamadım 2021 e kadar müddet var... hani bu kadar acele olan ne..
kuyruklar falan niye anlamadım kaldıki sistem daha tam oturmadı geçenlerde haberlerde izledim gene bir güncelleme gelmiş kimlik kartlarına.. acele etmemek lazım..
şimdi 2 sene sonra adamlar diye bilir ya ilk verdiğimiz kimlik kartlarının chiplerini değiştirdik güncelledik ilk alanlar lütfen tekrar değiştirsin falan..
arabada bile ilk çıkar çıkmaz almak iyi değildir ilk sorunlarla sen yüz yüze gelirsin o aracın makyajlısı çıktığında iyileştirişmiş versiyonu onu almak makbüldür makyajlısında bütün genel kronik sorunlarından arınmış olur.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bunların sağı solu belli olmaz,ne zaman bir işimde değiştirmeniz gerekir derlerse o zaman değişirim.Denildiği gibi yarın bi güncelleme geldi derler sonra kuyruğun kuyruğu olur..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
arkadaşlar bu devletin işi belli olmaz;
değiştirirsin "niye değiştirdin" olur, değiştirmezsin "git değiştir" olur.
Varsa imkanınız ayırın bi vakit gidin değiştirin.
ben geçen gün gittim değiştirdim, 15 dakika bile beklemedim. hızlıca halloldu.
yeni kimliği 1 aya kadar eve göndereceğiz dediler ve henüz gelmedi. şu anda eskisiyle yola devam.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
elinizdeki kimlikler 10 yıl geçerli. Bu her zaman böyleydi alınış tarihi 10 yılı geçen kimlik resmi işlemlerde kullanılamıyor.
Sanırım harcı değişecekmiş öyle bir söylenti duydum o nedenle insanlar acele ediyor olabilir...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Ben ayın 8inde işlemlerimi hallettim biri geldi 60 gün oldu gelmedi dedi ordakıler normaldır dedi Allah büyük diolar yani artık 3 aya mı gelir nolur belırsız![]()
kaç kuruş verecez bunu değiştirmek için tabi aynı sekilde birde ehliyet için (ona bide saglık raporu alacaz galiba)
1881 - 193∞
16 liraydı sanırım 45gün sonra ptt adresimi bulamayıp başvurduğum nüfus müdürlüğünden gidip aldım, kimligim kayıp olduğu için mecbur çıkarmam gerekiyordu 9:30 da gittiğimde sıra yok dediler 2. gün alabildim sıra 9da aldıgım sıra 3te geldi bana öyle başvurabildim.Ordaki bi memur 250bin nüfuslu çekmecede günde 100 kişi alarak yılda 50bin kişi yapar 5 yıl boyunca bitmez bu iş diye söylenmişti banada
bu devlet işlerine güven olmaz her zamanki gibi son güne bırakmakta hatta yaptırmamakta fayda var
gss prim muhabbettinden yok af yok bilmem ne dediler 10.000 tl borcum vardı faizlerle.Ödemedim şimdi sabit 50 tl olcak diyorlar.
Hesapladım 2000 civarına geliyor toplam borcum.ha onu da ödemeyeceğim
2008'de de ehliyetler değişecek denildi 2009'a kadar.Hala aynı ehliyeti kullanıyorum.
ne zaman ki mevcut kimliklere geçersiz artık derler ve şahit olurum o zaman değiştiririm![]()
hemen ilk çıktığı gibi gidip almamak lazım.biraz zaman geçsin makyaj yesin bug'lar temizlesin öyle alalım.daha vakit var.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Bende şubat 16 da randevu aldım akşam 18 de.19 a kadar acıklarmış cumartesi pazar dahil.Neyse 17, de vardım üsküdara memurlar cıkmış.Nöbetciler var sadece numaratörden sıra aldım.Gel dedi hemen sıra da kimse yok dedi.5, dk da halletti sadece parmak izi uzun sürüyor..Birde e devlet şifresi gibi zarf ta şifre verdi kimlik gelince makinada tanımlayın dedi.Dedim yenisi cıkınca eskisini sizemi getiricem napıyım.Kullan istersen sakla dediHala gelen giden yok.Ama dün noterde bir işlemde patronun tc sinden işlem yapacakken yeni kimlik almıssınız.Veriliş tarihi soruyor sistem dedi.Alındığı ve bitiş tarihini istedi.
Ehliyet zor. Saglik bilmemnesi +bulundugun emniyet mudurlugune git vs
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Hastane, vergi dairesi, belediye gibi yerlerden bahsetmiyorum zaten abi.
Ösym eski kimliği olanları bu yıl için sınava aldı. Büyük ihtimalle güz dönemi ösym ile işi olanlar değiştirmek zorunda kalacak. Ygs, lys, ales, yds, kpss, kamu kurum sınavlarını ösym yaptığı için 18-30 yaş arası mecburen değiştirecek. Üniversitelerde sınava girerken çipli kimlik istemeye başlayacak büyük ihtimalle. Doktora öğrencisiyim şuan, kendi üniversitemde söylenti var bu yönde. Zaten 25 milyona yakın kişi değiştirmek zorunda bırakılacak. Kalan yaşlılar, normal vatandaşlar sürenin sonuna kadar kullanmaya devam edecek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)