Ehliyet-kıyafet-ekipman derken max 10.000 TL'lik olacağım bir motosiklet arayışındayım. Ev-işyeri arası 20 km, basın express ya da halkalı gümrük yolu kullanılıyor. Pazar günleri İstanbul içi, yaza doğru Çanakkale-Edirne-Bursa planları var.
Daha önce hiç motosiklet kullanmadım. Uzun yolculuklar ve h.sonu gezmelerinde bayan artçı da olacak. Sürücü boyu 1.80.
Başlıkta yazdığım motorlardan PCX-Nmax'i az yakıt, konfor ve nispeten sorunsuzluk olarak düşünüyorum. Vespa'lar uzun yılların sevdası, italyan merağı sebebiyle listede fakat küçük teker ve pahalı bakım-parça masrafları düşündürüyor. Pulsar 200 de vitesli olarak listede. Az yakıt-kaslı duruş-yeterli hacim olarak düşündüm.
Varsa değişik önerileri, yoksa bu modeller hakkında görüş ve tecrübelere açığım.

Alıntı

onun dısında pcx cok daha kıvrak donus capı rahat gidonu vs sehir icinde cok daha kullanıslı, koltuk altı bagajı 1 kapalı kask ve exra birsuru sey alabiyorken nmax e 1 kapalı kaskı koydugunuz anda bagaj tamamen iptal. baska bisey koyamassınız.