Ýzmir'de çok þükür iz býraktýðýmýz doðrudur =) biraz KaSTYLE, biraz drift ve biraz da þampiyona...
Link : İzmir, KaSTYLE & TOSFED Şampiyonlar Şampiyonası 🏁 | gunLuk kafası .#3 - YouTube
Ýzmir'de çok þükür iz býraktýðýmýz doðrudur =) biraz KaSTYLE, biraz drift ve biraz da þampiyona...
Link : İzmir, KaSTYLE & TOSFED Şampiyonlar Şampiyonası 🏁 | gunLuk kafası .#3 - YouTube
Bugüne kadar en keyif aldýðým video oldu. Harika...
güzel etkinlik olmuþ
video enfesss
Ýnsanlar ikiye ayrýlýr. Ýþine gelenler iþine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakýn için Kuran'ý oku, vatanýn için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnýz kalmayý göze alacaksýn...
Dr.ECU
güzel video etkinlikte ayrý bi güzel olmuþ
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediðimiz bir hayat için bu kadar fýrýldak olmanýn alemi yok"
Üstad Buðra,
seni yýllardýr beðenerek takip ediyorum, elimden geldiðincede destek olmaya çalýþýyorum,
sýk sýk gördüðüm bir durumu seninle paylaþmak, çözüm üretmeye çalýþmak istedim,
Takipçilerinin, senin yazmýþ olduðun baþlýklarý okumadýklarýný düþünüyorum, yada okuduklarýný anlayamadýklarýný düþünüyorum,
"eski the makina geri gelsin"
"nerde eskiler"
"the makina geri mi dönüyor"
"eskiye dönülmüþ"
vs vs benzeri yorumlar okuyorum, zaman zaman bizim buradada bu tarz yorumlar yazýlýyor,
the makina nedir? the hatuns nedir? Vlog nedir? günlük kafasý nedir?
gibi gibi içeriklerini anlattýðýn bir video hazýrlasan, bence bu gibi yorumlarýn biraz önüne geçebilirsin,
tamamen biter mi? elbetteki bitmezama minimuma iner diye düþünüyorum,
yaptýðýn her iþi beðeniyorum, sürekli üzerine bir þeyler ekliyorsun, inþallah çok daha iyi yerlere gelirsin![]()
Ýmkan bulupta atmosferi soluyamayanlar için "tadýmlýk" güzel bi video olmuþ
group b ___
Bro herzamanki gibi harika olmuþ yine, eline saðlýk..
seni unutmayacagýz Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
teþekkür ederim Emre. o yorumlar hiçbir zaman bitmeyecek, ne kadar iyi yaparsan yap her zaman 1 konuþan olacak Türkiye'desorun deðil, ben yaptýðým iþi doðru yaptýðýmý biliyorum. inþallah, teþekkür ederim.
teþekkür ederim.
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)