Arkadaşlar kedim akşam üzeri 2 adet yavru doğurdu fakat 4 saattir doğum yapmaya calısıyor yavrunun ayakları cıkmış ama devam edemiyor uğraşıyor saatlerdir çevremde veteriner vs. yok ne yapabilirim ?
Arkadaşlar kedim akşam üzeri 2 adet yavru doğurdu fakat 4 saattir doğum yapmaya calısıyor yavrunun ayakları cıkmış ama devam edemiyor uğraşıyor saatlerdir çevremde veteriner vs. yok ne yapabilirim ?
532 333 84 86 24 - 212 607 17 00 saat acık olması lazım istanbuldaki veterinerim telefonda belki yardımcı olabilirler
dasestar
ÇEvrende yoksa İzmir pegasos veteriner de 24 saat açık. 0232 2436326 . Telefonda ellerinden geldiğince yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Araç var ise Avcılar ünversite veteriner hekimliğine bas git sırada yavru varsa yavrularda oksijen problemi olabilir .Karnında anneye zarar verebilecek durum yaratabilirler .
Yavru 4 saattir kanalda bacakları çıktı harici ilerleme olmadı mı?
Yoksa zaman aralıklı olarak doğmalarini kast ediyorsan normal .
Üzmek istemem ama o yavru hayatta olmayabilir mi acaba ?
Panik yapma ama bir yardım al .Kanala veteriner dogru biçimde yönlendirmeden bilinçsiz müdahale etme lütven .
Tavsiyesi olursa tam dinle ,hatta anlatırken yazıp not et .
Durumu burdan da yazarsan sevinirim unutma .
GEçmiş olsun, üzüldüm sabah sabah..
Veterinere goturdum U seklini almis yavru cikmasi imkansiz dedi kedimde yorgun dustu cok ameliyat olacak gun icinde dua edin arkadaslar
Yazmıştım fakat bi aksilik olmuş sanırım, yaşıyorlar maşallahAnnemizde gayet sağlıklu şuan neşesi yerinde kontroller vs. her şey iyi.
Konuda bilgi olmuş olur sanırım, gecesi nette çok araştırma yaptım fakat bir çare bulamamıştım kedi ve ya köpek besleyen ve bu durum başına gelecek olursa tecrübeyle sabit tavsiyem yavruyu hafif çekmeye çalısın gelmiyorsa kesinlikle zorlamayın hayvana ciddi zarar verilebilir veterinere gösterilmeli muhakkak
Süper haber geçmiş olsun .En kötüyü düşünmüştüm çok şükür .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)