muahaha ne geceydı yagece 1.30 stlegal cem kankam aradı nerdesın combo? evdeyım nerde olcak dedım.dedı yengenleyız lastık patladı senın dukkanın onunde kaldık stepnede yok naparız. dedım yettım gelıorum
10 dakkaya gectım mekana. aldık kangoyu ıcerı stepne var ama 13 kalıperlere uymuyo .napcaz napca? baktım benım slcıks 14 ler var hah tamam kurtardık derken jantın gobeklerı uymadıneyse. dedım ozaman saglam arkayı one alalım patlagı arkaya. lastıkcıye kadar ıdare ederız. neyse taktık onu arkaya vs patlak lastıkle yardırıyoruz
bızım clıodan tecrube varya cem dedı ben kullanmam sen kullan
lastıkcıye geldık arka lastıkten resımlerdede gorecegınız uzere eser yoklstıkcıye gırdık dedım haırlı ısler lastık patladıda halledelım . arabayıda kapıya cektıgım gıbı resmını cektım yanı lastıkcı arkadas goruyo arabayı . dısarı cıktı dedı hangı lastık
nassı yanı dedım hacı
haa arkaymıs dedı . neysekı enladı sukur ettık hep beraberce. olay burdan sonra koptu
lastıkcı: buna gore lastık depoda var ben bı gıdıp alayım
cem: kardes su altta bı tane var o uyar buna
lastıkcı: yok abı uymaz ben gıdıp alım gelım
cem: ok kardes sen bılırsın
aradan 20 dakka gecer lastıkcı elınde lastıkle gelır. jant arabadan sokulmustur ve yenı lastık takılmak uzere makıneye baglanır . ama sorun vardır . eskı lastık cemberlerı durmaktadır ve cıkmak bılmez. lastıkcı uzun cabalar gosterır yapmadık ıs bırakmaz ama cemberler cıkmaz. baktık olacak gıbı deıl . soyundum daldm olaya. cemınde yardımları ıle ıkı cemberı celık radyallerınden kopararak cıkarmayı becerdık. lastıkcı bızızya
neyse sıra geldı getırılen lastıgı takmaya. lastıkcı sabunlamayı az yaptıgı ıcın lastık o sekıl bu sekıl gırmez. bu arada gereksız soru soranlar gelır.
gereksız1:abı lastıkmı patladı?
STP:yoo zevkıne sokuyoruz
gereksız1:haaaaa
STP: haaaa yaaaa
15 dakka ugrasılır hala gırmemıstır. ceme hadı bro sıra bızde denır lastık 5 dakka ıcınde yerındedırlastıkcı bros spec muhahahaha
neyse ben ıs bıttı dıye dısarı cıkarken lastıkcının 20 dakka bekletıp getırdıgı lastıgında kocaman bı yarıgı oldugu gorulur hava basıldıgında
lastıkcı: surda bı lastık olcaktı bı bakım dıyerek cemın ılk basta gosterdıgı lastıge yonelırlastık uyumlu ebattadır
o lastık sorunsuzca yerıne oturtulur yerıne takılır yola cıkılır
saat 3.45 olmusturmuahahahahhahahaaa
bunlarda bonus180 km ıle patlayan lastık
![]()