User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Meguiar's Bug Splatter Sponges Incelemesi

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Meguiar's Bug Splatter Sponges Incelemesi

Başlıkta ürünün İngilizcesini yazdım çünkü tam olarak Türkçe çevirisi yok. Ben çeviriyi basitçe sinek-böcek kalıntısı temizleme süngeri diye yaptım artık yanlış olduysada affola
    Efenim, bir ara kimyasaladamlar.com adresinde kova takımı kampanyası vardı. Bende kampanyadan faydalandım ve aldığım setin içinde meguair's bug splatter sponges'da vardı. Nasıl bir ürün olduğunu bilmediğim için açıkçası başta kullanmaya çekindim. Geçenlerde uzun yolda sinek ve bilimum içi sıvı dolu böcekleri yakalayınca ürünü kullanayım dedim. Baktım sonuç başarılı yahu şu süngerleri birde uzun süredir boya üzerinde kurumuş kalmış kuş pisliğinde de deneyeyim dedim biraz uğraştırdı ama onuda çıkardı. Aslında ürün sadece sinek-böcek kalıntıları için yapılmış ama ben yinede benim gibi merak edenler adına kuş pisliğinde de denemek istedim, yoksa bende biliyorum asıl görevini
    Sonuç, sinek-böcek kalıntıları kolayca çıkıyor ve ürün, taze kuş pislikleri üzerinde de başarılı sonuçlar veriyor. Uzun süredir kurumuş kuş pisliği üzerindeki sonuç yine başarılı ama biraz uğraşmanız gerekiyor.

Fotoğraf yok, herşey videolarda mevcut. Toplamda ömrünüzden 7 dk gibi bir süre çalacağım, atlaya atlaya da izlersiniz hiç darılmam. Zaten yine derdimi anlatacak kadar konuşabildim
    Meguiar's Bug Splatter Sponges /Sinek-Bocek Temizleme Sungeri-1 - YouTube

Meguiar's Bug Splatter Sponges /Sinek-Bocek Temizleme Sungeri-2 - YouTube

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaz yaklaştı konular gelmeye başladı Güzel ihtiyaç giderecek ürünlerden bu şey. Ilk kez gördüm gerçi ama denk geldiğimde bi bakayım fiyatına.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaz yaklaştı konular gelmeye başladı Güzel ihtiyaç giderecek ürünlerden bu şey. Ilk kez gördüm gerçi ama denk geldiğimde bi bakayım fiyatına.
    kimyasaladamlar.com adresinde birkaç ay önce kova takımlarında kampanya vardı bu ürün set halinde alınınca bedavaya geldi, bende güncel fiyatını bilmiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler