merhaba arkadaşlar haziran gibi 2 3 gece konaklama yapıcağım. romantik butik tarz denize yakın çift için önerebiliceğiniz otel varmı daha önce giden varsa yorumlarınızı bekliyorum.
merhaba arkadaşlar haziran gibi 2 3 gece konaklama yapıcağım. romantik butik tarz denize yakın çift için önerebiliceğiniz otel varmı daha önce giden varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Bölgenin en iyi oteli ;
Mola Cunda Otel
butikler aşırı fazla fıyatlar
www.honda-tech.com
İlle cunda şartı yoksa, sarımsaklı taraflarına bakın otele, mesafe olarak pek bi mesafe yok zaten aracınız mevcutsa.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
pamir otel butik oteldir oda sayısı azdır. Ama yemekleri odası manzarası mükkemmeldirtavsiye ederim balıkçılara inen tek şeritli yolda sağ tarafda.
SM PERFORMANCE
Cunda butik otel ayağına düdükleyebilir.
Sarımsaklı iyi bir alternatif. Denizi de çok güzeldir.
Sarımsaklarda yazlığımız var. Senelerdir gider gelirim. 2-3 hafta önce Cunda'ya haftasonu kaçamağına gittik. vrodi otelde kaldık. Bahçesi falan keyifli. Çocuk olunca bizim için bahçe kriterdi. Fakat Deniz için cunda yerine sarımsaklıyı tavsiye ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)