Ve beklenen rekor geldi. Yakında full videosu yayınlanır.
Ve beklenen rekor geldi. Yakında full videosu yayınlanır.
Konu FaBeRgE tarafından (25-04-2017 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.
Life is Too Short To Stay Stock
Birazdan VAG grubu damlar buraya![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şimdi sizin kafanızda 2 soru var
1 - Video ofişil mı ?
2 - Araç yol versiyon mu ?
Yörüklerden cevabı bekliyoruz
çekil gözlü amcalar yaptı yine yapacagını ,buralar değerlenir![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Allah hondaya guila gv kullanan abinin rahatlığını versin
Bir önceki versiyondaki gibi yine rijitliği arttırmak için cage koymuşlar galiba. Satılacağı gibi cıkamayacak heralde hiç bir zaman pistte
1881 - 193∞
Satılık ilanı olanlar varsa bence direk buraya yapıştırsın. bildiğin sahibinden vitrin ilanından daha fazla görüntülenecek bir konu bu çünkü![]()
74 model sehpa...
Şurada mesajım dursun, okuldan gelince çıkan savaşı okurum.
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Benim anlamadığım şey eski kasa ile yeni kasa arasında 3 sene var? Bu nasıl iştir 3 senede yeni kasa mı çıkar![]()
Production car ile fark olmadığını hondanın kanıtlaması gerekiyor sonucta önceki kasada da benzer söylentiler çıkmıştı sırf bu şaibeleri cürütmek için bile production car ile koşması gerekiyordu benim düşünceme göre.
Araba elbette muhteşem performans gösteriyor fakat halen üzerindeki şaibeyi atmak için gerekli adımları atmamıs honda bana kalırsa.
Yanlıs anlasılmasın herhangi bir marka fanatiği değilim otomobilseverim. Fuarda canlı incelemiş biri olarak param olsa alırım. Ama halen önden çeker en temiz koşusu olan araç bana göre Clubsport S dir.
Onu bana değilde buraya ( Honda Worldwide | World Links | Japan ) sorman daha mantıklı olur sanki.
Mevzu iyisi kötüsü değil ama yine inceyi anlamak istemiyorsun mevzu typer olunca. Ben bu cage ile bu aracı satın alabileceksem( herhangibir ülkede) amenna gel gelelim kimse bu sekilde alamayacaksa ne işimize yaradı hondanın kendi masturbasyonu dışında.
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)