Honda Türkiye'nin davetiyle yeni NSX'i kullanmak için soluğu Intercity İstanbul Park'ta aldım!
Link : Honda NSX 'Lansman Daveti' Intercity İstanbul Park | gunLuk kafası .#7 - YouTube
Honda Türkiye'nin davetiyle yeni NSX'i kullanmak için soluğu Intercity İstanbul Park'ta aldım!
Link : Honda NSX 'Lansman Daveti' Intercity İstanbul Park | gunLuk kafası .#7 - YouTube
Yine güzel bir video olmuş. Nsx harika gözüküyor, keşke sesi canlı dinleyebilseydik. Videoda yeterli gelmiyor.
Doğan Kabak'ta seyrederken fiyatı yaklaşık 2milyon diyince titreme geldi bana. sen hayırdır honda diyesi geliyor insanın varsın az gitsin yarı parasına canavar gibi i8 var![]()
1881 - 193∞
O fiyatla ölü doğmuş bi araç bence.
Çekim güzel, ben beğendim![]()
Bende tam nerden kaldın diyodum @STP
Bencede öyle farklı aynı demiyorum zaten.
Markasal bakarsak biri premium digeri değil motorsal bakarsak biri 1.5 digeri 3.5 zaten, fiyatsal bakarsak yaklaşık 2 trilyon diğeri yaklaşık 900milyar.
Üstüne kalan kabaca 1 teklikle ek dan fk'ya typerın renk renk filosunu kurar üstüne hepsini 3456432456754 hp yaparsınveya hiç birini yapmayıp bir ss almakta etkili bir çözüm
![]()
1881 - 193∞
600 kağıda i8 alır şekil şukul gezerim. 1.4m tl ilede arsa alırımŞaka gibi fiyatlar. Sanki lambo alıyoruz 2m ne la :S
30 a güvenlik paketli ies alır üste kalan 1.9 milyon 970 bin lirayıda çatır çatır yerim iesi de seneye 35 e okuturum onuda yerim .
Şaka bi yana @Buğra A. abi sls amg den falan daha mı keyifli bu makina ? Nerdeyse iki katı fiyatı çok fazla sanki rakam, alan olurmu pek sanmıyorumkeyifli video elinize saglik bu arada .
Madem fiyat konuşuyoruz, 1.7 milyonluk etiketiyle AMG GTR varken, NSX'in yüzüne bakmam şahsen
AMG GTR opsiyonlarla 2 milyonu bulur herhalde
![]()
2 milyon mu
O fiyata sabaha kadar dusunsek aklimiza nsx almak gelmez
Ayni fiiyata lambo ferrari var diger tarafta Honda haha yok artik
Bu arada video icin eline saglik cok guzel olmus biz fiyata daldik gittik.
AMG GTR yada 991 Turbo karsısında NSX nedır?
Sacma sapan marka savunuculugu yapmaya gerek yok.
Hos bu OTV ıle zaten ulasılmaz yerlere cıktı bu ısler.
1800kılo super spor arac mı olur?
Zaten pıst de yapabıldıklerı ve test edıtorlerının notları ortada...
O fiyata ne alternatifler var, say say bitmez. Araç hoş ama kesinlikle parasının aracı değil bence, hele ülkemizde hiç değil![]()
"100 bine golf mu olur" diyip kızarken 2 milyona honda geldi. Yakında 8 milyona dacia duster göreceğiz heralde.
@STP
![]()
1.250 ye bunu alırdım gerı kalan 750bın tl'yı bankaya koyar aylık 7500tl gelır ıle araca bedavaya bınerdım...
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
2 milyona araba alicaksin , anahtar masaydayken garson gelip abi pısık maymun götü pembesi sivik sizinse polis çekiyor bi bak istersen dicek .).)),),)))))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)