Koyu Galatasaray'lı olarak Besiktaşı ve Beşiktas'li taraftarları hak ederek aldıkları şampiyonluktan dolayı tebrik ederim![]()
Koyu Galatasaray'lı olarak Besiktaşı ve Beşiktas'li taraftarları hak ederek aldıkları şampiyonluktan dolayı tebrik ederim![]()
ben de fanatik bir cimbomlu olarak bu senenin en iyi topunu oynayan en takım gibi takımını tebrik ediyorum...
Artık takipte olmasamda şampiyon olunca Beşiktaş, tüyler diken oluyor...Tebrikler...
Şu mübarek ramazan gecesi yüzümüzü güldüren şampiyonluk...
hamdolsun!
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Ben de has bir Göztepeli olarak tebrik ederim. Darısı başımıza.
Oynadıkları futbola imrenmemek elde değil. Önümüzdeki iki seneyi de forse edecekler bu gidişle.
Sonra döndüm dedim ki; ıyi ki beşiktaş liyim...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
binbaşıdan yüzbaşıya selam olsun
Tebrikler BJK
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Besiktas suan butun basarilari hak ediyor . Prof bir yonetimi var teknik direktore karismak gibi fantezileri yok , herkes kendi isini yapiyor ve hemen hemen her mac stadi full dolduran coskulu bir taraflari var .Umarim Basketbolldaki sistemi bizde futbola geciririz ( FB )
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Konuya yazan diğer takımların taraftarlarımızdan tebrik ederim, şampiyonluklar gelip geçicidir , rekabet dostluklar bakidir .
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bütün sene atışmış olabiliriz.Bu futbolum doğasında var.Ama sene sonunda bir takım şampiyon olur ve bize tebrik etmek düşer.
Bir fenerbahçeli olarak beşiktaşı kutlarım.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Hem Beşiktaş'ımı tebrik ederim ayrıca 2.Lig'e yükselen Altay'ıda tebrik etmek lazım inşallah Süper Lige yükselirler
Besiktasa tebrikler de bizim insanimz ne sevinmeyi ne kutlamayi biliyor!! Her yer kilitlenmis durumda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)