Selam beyler ,
VW Aracımın sağ ön camını kapatmaya çalıştığımda diğer hepsi düzgünce kapanırken , sağ ön cam biraz kapanıyor sonra hemen açılıyor aşağıya iniyor yani kendiliğinden sorun ne olabilir ?
camları resetleme işleminide yaptım ama düzelmedi![]()
Selam beyler ,
VW Aracımın sağ ön camını kapatmaya çalıştığımda diğer hepsi düzgünce kapanırken , sağ ön cam biraz kapanıyor sonra hemen açılıyor aşağıya iniyor yani kendiliğinden sorun ne olabilir ?
camları resetleme işleminide yaptım ama düzelmedi![]()
Sikisma engelleyici oldugundan zorlaninca asagi iniyordur. Cam kenarindaki kadife kismi temizleyiniz zorlanmasin
fitilden dolayı geri iniyo cam kontrol ederseniz düzelecektir![]()
fitil camın girdiği araya kaymıştır, camın girmesini engelliyor o yüzden sıkışma engelleyici devreye girip aşağıya indiriyor. Camın girdiği aralığı kontrol edersen görebilirsin. Eğer dediğim gibi olmuşsa tabi
leyleğiz
Klasik vw grubu araçların problemidir. Arkadaşların dediği gibi ya fitil kaydığı için sıkışma oluyordur ya da kirlenmiştir
gözünüzden kaçıyor olabilir. arkadaşların dediği gibi iyice temizleyin bence de. çünkü çok klasik bir sorun. başına gelmeyen sayısı az olan bir problem.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
benzer sorun bendede vardı.
şöför tarafından sağ ön cam kapanıyor,ama açılmıyordu.
kapıdaki dügme mekanizmasını söktüm,balata spreyi sıktım düzeldi.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Konu Bugraaa tarafından (09-06-2017 Saat 07:40 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar fitil filan kaymamış inceledim , fitil kaysa görürdüm cam fitilin içine gayet güzel giriyor ve çıkıyor , dün eve giderken bir ara düzgün çalıştı eve geldim park ettim bi daha baktım gene yaptı , şimdi bu sabah ankara yağmurluydu bu sabah işe gelirken denedim yine düzgün çalıştı ara sıra yapıyor .
Şöyle birşey var cam açılırken sorun yok , ancak kapanırken 2 bölgede zorlanıyor sanki ...
Cam ile fitil arasina ciddi anlamda pislik girince çok gorulen bir sorun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)