Dergide çalışan veya dergi ile bağlantı kurabilcek kişilerden bir ricam var bu aralar forumda herkes yeni projeleri yeni araçları takip ediyor ve benim gördüğüm kadarıyla eg ksalara çok güzel projelere imza atıldı onun yanında güzel araçlarda var . her motor koduna bir konu açıldı roll yapıldı .şimdi her motor koduna bir ay yer verilse türkiyede en azından bu siteden bilinen araçlar toplansa güzel bir çekim yapılsa , yapılanlarda garajda usul usul yatan makinaları çıkarsanız okuyucuların da bizlerinde hoşuna gideceğini düşünüyorum . daha önce yapılıyodu böle çalışmalar mesela vth,an,ed plakalı araçlar toplanmıştı ve çokta zevkle okuduğum bir sayıydı. bu ara hep subaru evo gördük dergilerde birazda toplu hondalar görelim bunun için bir buluşma yapılsın çekelim dersenizde katılım olacağını zannediyorum.
ukte olmuştur içimde bende dergiye çıkım yaw kenar köşede olsa olur vala
diğer üyelerinde fikrini yazmasını rica ediyorum .
eg kasalarda (k20si, b20,b18c,d16,d15, vrsa daha fazlası toplansın) sonra ek kasa ve ep kasalr
bu konuda dergide çalışanların yardımcı olmasını bekliyorum en azından fikirlerini yazarlarsa sevinrim