Süper bir proje, inşallah daha iyi süreler gelir![]()
İnstagram: thepandam4
Egzotiklere şaka yapmak için birebir. Kazasız belasız.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
tekerde 360hp güzel değer
pompa yakıtıylamı bu değer
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Çok güzel Yaşar abi güle güle kullan. Bizde hep 1.8 450 hp pompa benzini ile çıkar diye hesaplıyorduk günlük sende 1 tık altını yapmışsın sıkıldıkça açarsınız ufak ufak çok güzel olmuş. @kelalper en son 155 değil miydi abi lütfen ağırlıkları çarpıtmayalımbide rampa yukarı değilmisiniz bu videoda ben mi yanlış hatırlıyorum
daha arabanin ince ayari falan yapilmamis hali ile yokus yukari. bi de arkada 20 litre metanol vs var. Baycu yoktu yazilimi uzaktan oylesine kullanmasi icin yolladigi yazilimli hali bu video. baktigin zaman 3 kisiden fazla agirlikla cekilmis bi video. tek kisiyle bayaa bi saka yapar
IN BOOST WE TRUST
Bunlar daha ısınma turları, bir sonraki setup çok daha hızlı olucak. Keşke standart motor ve turbo bir önceki kasa gibi olsa![]()
Motor içi dahamı dayanıksız eski 2.0'dan ? Turbo zaten mimlideÇok güzel gidiyor ama
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Dave in isi zor bence500 beygir de bile stock motor bence sakat, bizim kasada boyle bi olay yoktu, arabalar hic isinmiyo, o yuzden stock motora limit bence 450 hp ler olmali, kimse kirilip kirilmayacaginin garantisini veremez tabi ama eskisine nazaran daha hassas olduklari kesin oyle soyliyim
Yasarcım,hayırlı olsun. Tek ve -1/2 aradı egımde kı denemenı merak edıyorum.
Guzel gunlerde kullan ınsallah.
@levent;cupra 280 sahınıyım, ben yaklasık 365hp kullanıyorum. 2-3-4 1,7 peak,5 ve 6'da 1,8 peak yapıp 1,65 devam edıyor.
Ben sadece pıstte kullanıyorum,yanı tam gaz. Gunluk vs de kullanmıyorum. Bu motorun sence en saglıklı gucu nedır?(pıst ıcın) ben pompa benzınıne 5lt toluen atıyorum,bunuda sadece pıste gırerken yapıyorum. Amacım koruma.
Fıkırlerını beklıyorum,tesekkurler.
Yarın aracı olcmeye maslaga gelıcegım,bakalım ne cıkıcak.
Eski bir hondacı cahil bir vagcı olarak merak ettiğim bir konu var, hatta konular;
-Bu araçtaki 2.0 tfsi motor ile a5 deki 2.0 tfsi motor arasındaki farklar nelerdir?
-2.0 tfsi dsg quatro A5 i ile bu süreleri çıkarmak çok mu zor?
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Murat abi o guclerde bence hic bir sorun yasamazsin. 450 hp bandi bence bu araba icin stock motor ile ideal setup. Yani bu muhabbet seninde bildigin gibi arabayi sikistirma orantili olarak son derece goreceliyarin bende orda olucam beraber bakariz. Surasi kesin, bu hafta videosunu koydugum scirocco r a istinaden soyluyorum, bir onceki kasa kaya gibi saglam, 100-250 bandinda yag sicakligi gtx3071 ile 2.3 bar da bile hic artmiyo, top speedde bile cok isinmiyo, ayni durum yeni kasa motorlar icin gecerli degil ama. Yeni kasalarda ust uste buyuk turbo ile cok sikmak tehlikeli diye dusunuyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)