Merhabalar,
İlk arabam 2005 model civic idi, Şubat 2011 yılında 60bin km civarında 22bin liraya almıştık. 3 sene boyunca kahrımı çok çekti sağolsun. Ciddi manada sorunsuz bir arabaydı. 2014 şubatta sattık.
MOD: Simota,Orj. DC headers, HKS, Lenso S2light 17", ToyoProxes
Civic sorunsuzluğundan sonra vazgeçemedik tabikide, şubat 2014 yılında 2012 model otomatik Fb7 elegance aldık,30bin km de tam 50bin tl. ES7'den sonra gerçekten çok donanımlı gelmişti.
MOD: Simota, kat iptali, orj 63mm varex, BODY
Ciddi manada yavaş bi arabaydı, çok sıkılmıştım. Dedim bidaha mı gelcez dünyaya, alalım bi ep3. Es7 varken bile sürekli ep3 videoları izlerdim, arşivim vardı, DBS,SUS,BK,STP ve aklıma gelmeyen diğerleri. Hayatımda ilk canlı ep3 ü ayvalıktan tatilden dönerken bursa girişinde "16JDM02" plakalı kırmızı ile gördüm. Çok ciddi tarifsiz bi his. FB7 yi sattıktan sonra "34KA" plaka ep3 için kapora verdim. Sigortacı teyzem eski sahiplerini ve plakalarını söylerken "16JDM02" dedi ve istemsiz bi gülümseme oluştu. Sonra aldım tabi arabayı. Sürmesi yıkaması cilalaması kırbaçlaması çok güzel
2004 model EP3 makyajlı. MOD: FEH mugen beyin.
Ep3 ü sattıktan sonra insanların menfaatçi olduğunu hayat size gösteriyorSonraki durağımız 2012 Highline 1.4 TSI manuel Golf MK6. 68 bin km de idi 50bin TL ye almıştım. Konfor olarak içlerinde en iyisiydi. Alcantra koltukları çok güzeldi.
Golften sonra nasıl oldu bilmiyorum ama KIA RIO 1.5 CRDI sedan aldım 90bin kmde boyasız 26bin TL. İlk sahibi orta yaşlı bi amcadan almıştım yani yazılım vs. yoktu çok enterasan gidiyordu. Enjektörsüz corsalar kadar gidiyordu diyebilirim
Kia'dan sonra dedim ki e36 istiyorum. 3 ay hummalı bir arayıştan sonra safkan 3.28 coupemizi aldıkRecaro koltuk harici baya doluydu. Sürmekten en çok keyif aldığım arabadır e36.
MODS: M50B25 emme manifoldu, m3 eksoz
Sonra baktım ki LPG takmaya kıyamayacağım dedim satalım. Sadece fb'ye foto ile satılıktır yazdım akşamına satılmıştı
E36 dan sonra C2 1.4HDI aldım. 160 bin km de idi. Benim boyum 190cm , herkes nasıl sığıyorsun diyordu. Ön tarafı bindiğim en geniş arabadır C2. böyle bi rahatlık yok. Gokart hissi veriyordu.
MODS: Yazılım dp eksoz
Baktık ki C2 hiç gitmiyor, sonra herkesin bir gün bineceği corsaya geçiş yaptım.Orj 300bin km de, mat yeşil kaplamalı 1.7DTI
MODS: K03 turbo, enjektör, cooler. Turbo 1.8 bar basmasına rağmen bence iyi gidiyorAldığımdan beri 4 bin km oldu, gazlama ş.içi,ş.dışı karışık 30 krş yakıyor. bence bu güçlerdeki araba için az yakıyor
Ve son olarak
Biraz kötü ve karmaşık bi yazı oldu, vaktinizi aldım, herkese kazasız belasız sürüşler...