User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Şahin vs. Dacia Logan - Maalesef Feci Kaza

B-Devi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Şahin vs. Dacia Logan - Maalesef Feci Kaza

Linkteki kazada iki aracın durumu arasındaki hayret verici farkı düşünüyorum düşünüyorum bir türlü kabullenemiyorum. Ülkemizde tartışmasız en geniş hayran kitlesine sahip araç markası olan TOFAŞ'ın, Yolda görseniz yüzüne bakmayacağınız DACIA marka otomobille kafa kafaya çarpışmada ne hale geldiği tüylerimi ürpertti.

Bursa'da hatalı sollama dehşeti - Haberleri - Gundem Bursa

M50b30 - Bumblebee...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: Ölü olmaması sevindirici. İnşallah yaralılar tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Bu arada 2 otomobilden tam 12 kişi çıkması da hayret verici.
    M50b30 - Bumblebee...

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne olacaktıkı ? kac yıllık peynır tenekesı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İleri seviyede çürükler nedeniyle araç o hale gelmiş

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce izledim daha önce sahinle 200+ hız yapan dayılar,(haberlere cıkmıstı)
    Yine 220 gibi bi hız yapıolar ve o anda kaza oluyo video acıkken fakat o an kadranı cektıklerı ıcın kaza nası oldu görünmüyor.
    Bilgisi olan varmı? Durumları nedir

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nissan'ın 2017 model yaptığı araç bu da. Ne kadar ekmek o kadar köfte malesef.

Uretimi durduran carpışma testi: Darmadağın oldu, uretimden kaldırıldı - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne olacaktıkı ? kac yıllık peynır tenekesı
    Peki kaç kişi alıyo bu peynir tenekeleri? Yani bu 12 kişinin kaçı şahinden çıkmış olabilir ki?
    M50b30 - Bumblebee...

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 si ağır 10 kişi yaralanmış demekki 10 kişi var toplamda 5 - 5 olabilir 6-4 olabilir normal
    şahinde çürük ve metal yorgunluğuda illaki var.Ölü olmaması güzel haber
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her seferinde neden tofaşa yükleniliyor hiç anlamıyorum anlamayacağım. Bu kazayı bi taunusla ne bileyim bi reno 9 la yapsa dacianın içindenmi geçicekti ? O yıllarda tüm yerli araçlar aynı güvenlik şartlarında üretildi ?
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B-Devi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki kaç kişi alıyo bu peynir tenekeleri? Yani bu 12 kişinin kaçı şahinden çıkmış olabilir ki?
    Şahine arkaya 4 tam 3 cocuk öne şöför dahil 3 kişi binmişliğimiz var. Çocuklar orta okul düzeyindeydi.

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 7 kişi binebiliyoruz gerektiğinde bu peynir tenekelerine

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 da iç işleri bakanlığının J9 kazasını hatırlatmak isterim. kabahat otomobilde ama suçlu hep kullanan. otomobil görevini yapmadı mı yapacak bir şey yok ancak ah vah deniyor. bunları trafiğe çıkartan veya üretene yada ürettirene ses yok.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıfır güvenlikli araç şahin dediğin araç ne olması bekleniyordu ki? beğenmediğin dacia da reno mühendisliği ve şahine göre daha modern zamanda, belli güvenlik standartlarına göre üretilmiş bir araç.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elle tutulur yolda düz gidebilen bi doğan 13 liradan başlıyo . 18 19 hatta üstünü verenler var ciddi ciddi .

Taksi cıkması reno-fiat grubu bi arac alırım daha iyi . İşte kanıtı yukarda ...

Allah şifa versin

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sürücü ve yolcu güvenliği için piyasadan toplatılması gereken çok model var. Ne zamanki insan hayatı paradan daha değerli olur o zaman bazi ülkelerdeki gibi 10 yıl kullanım ömrü sonrası hurdaya ayrılır
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aralar sık kullandigim bir yol. Ne hikmetse davar gibi kullaniyolar bu yolda. 2 kere kafa kafaya kazayi atlattim tedbirli gittigim icin. Agir yaralilarin durumu iyidir isallah.

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DEJ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Uretimi durduran carpışma testi: Darmadağın oldu, uretimden kaldırıldı - YouTube
    Malesef toplum olarak çok cahiliz. Aynı kasanın 1991modeli şuan mevcut, 99dan beride aileye hizmet ediyor. Vakti zamanında hoş olmayan kaza testlerini aratmayacak süratte bir kaza yaşamışlığım var aynı araç ile sadece tampon ve sağ çamurluğum hasar görmüştü ki kaç senenin yorgunluğuda var. Ben arabama hala deli gibi güvenirim, bu videoyla bana gelen bir kaç kişi oldu onlarada aynı açıklamayı yaptım burada da görünce yazma gereği duydum. Ülkemizdeki bu kasa araçlar japon meşeili olup, ithal arabalardır. Sonrasında nissan Tayland, brazilya pazarına bu arabayı hala üretimde olmak üzere maliyeti düşürerek satışa çıkardı. Bizdeki ön şase uzantıları tampon demiriyle birleşik iken, brazilya üretimi kaza yapan bir kaç taksiyi resimlerden incelediğimde araçların şasesi resmen farklı olduğu bu ve buna benzer , iç ve kapı barları bu araçlarda bulunmadığını fark ettim nissan bana özel bu arabayı üretmediyse eğer. Bu kadar içerlenme sebebim bu 2 dakika araştırma yapmadan video paylaşımı yapan insanların tutumundan kaynaklanıyor. Ama işimede geliyor umarım dahada piyasası düşerde bi kaç tane alır eksiklermi tamamlarım.

Gel gelelim kazaya malesef kimi zaman altımızdakileri bilmeden, can taşıdığımızın verebileceğimiz zararların bilincinde olmadan davranıyoruz. Geçmiş olsun, umarım daha beterleri yaşanmaz.
    TR - B13

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DEJ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Edit: sözüm size değil yanlış anlaşılmasın, videoyu hazırlayana
    TR - B13

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı painkller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesef toplum olarak çok cahiliz. Aynı kasanın 1991modeli şuan mevcut, 99dan beride aileye hizmet ediyor. Vakti zamanında hoş olmayan kaza testlerini aratmayacak süratte bir kaza yaşamışlığım var aynı araç ile sadece tampon ve sağ çamurluğum hasar görmüştü ki kaç senenin yorgunluğuda var. Ben arabama hala deli gibi güvenirim, bu videoyla bana gelen bir kaç kişi oldu onlarada aynı açıklamayı yaptım burada da görünce yazma gereği duydum. Ülkemizdeki bu kasa araçlar japon meşeili olup, ithal arabalardır. Sonrasında nissan Tayland, brazilya pazarına bu arabayı hala üretimde olmak üzere maliyeti düşürerek satışa çıkardı. Bizdeki ön şase uzantıları tampon demiriyle birleşik iken, brazilya üretimi kaza yapan bir kaç taksiyi resimlerden incelediğimde araçların şasesi resmen farklı olduğu bu ve buna benzer , iç ve kapı barları bu araçlarda bulunmadığını fark ettim nissan bana özel bu arabayı üretmediyse eğer. Bu kadar içerlenme sebebim bu 2 dakika araştırma yapmadan video paylaşımı yapan insanların tutumundan kaynaklanıyor. Ama işimede geliyor umarım dahada piyasası düşerde bi kaç tane alır eksiklermi tamamlarım.

Gel gelelim kazaya malesef kimi zaman altımızdakileri bilmeden, can taşıdığımızın verebileceğimiz zararların bilincinde olmadan davranıyoruz. Geçmiş olsun, umarım daha beterleri yaşanmaz.
    Ne olduğunu tam anlamıyla bilen, araştırmış öğrenmiş birisi. Bunları ben yazacaktım,hazır yazılmış bulunca cidden çok sevindim.

Ama Türk milleti çok akıllıdır, megane2'lerin plstik çamurluklarına bakıp 'bu arabada ölürsün plastik araba mı olur a.g. diye gezmişlerid baya. Adamlara ncap menkep yıldız mıldız anlatıyorduk hee höö geç o işleri boş işler diyorlardı. Şimdi sağda solda görüyorum milletin dilinde 'çarpışma testi' diye.

Hehe.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler