Yeni Fotolar 5. Sayfada..
Şimdilik sadece 17" spoon var.diğer parçaları evde birazıda yolda hepsi tamamlansın montajı yapılıcak.
new photos..
![]()
Yeni Fotolar 5. Sayfada..
Şimdilik sadece 17" spoon var.diğer parçaları evde birazıda yolda hepsi tamamlansın montajı yapılıcak.
new photos..
![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Fırça mı kullanıyosun çizersin arabayıMahş Ömer ilerleyen zamanlarda çok daha güzel olacak inş
kolay gelsin
![]()
Masallah
Bijonların boyası dökülmüyormu söküp takarken?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Aracı komple boyatıcagım için acımıyorum fırcayla yıkarken
Yavaş yavaş tadını cakara cıkara yaza yetiştiricez iki haftaya yüzü bayagı bi değişicek
bijonları ve kaliperleri astarlı olarak fırında boyadım 1 gün boyunca kurumaya bıraktım bugüne kadar sökülme dökülme gibi bi problemle karsılasmadım
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
cok temiz masallah spoonlarda fena yakısmıs yanlız ama biraz dusmek istiyo benimki gibi
Suat Otomotiv
maşallah kazasız belasız boya istemiyo gibi duruyo ama sen bilirsin jant larda çok güzel olmuş
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
maslahhh yerle bır olsunn![]()
tavanında güneş yanıgı var bide ufak tefek taş çarpıkları var ayrıca kaput sonradan boyanmıs rengi tutmuyo bende komple girsin cıksın cillop gibi olsun istiyorum
düşmek istiyor evet ama ***** kıstayız heryer çukur bubi tuzakları gibi su dolu oldukları içi belli olmuyor mart-nisana kadar bole idare edicem sonra 4.5cm inicek
tesekkürler arkadaşlar ii dilekleriniz için.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
ek tampom ve panjuru unutma
maşalah rengi süper.
bende bijonları boyatmak ıstıorum ya.tırstım dokulur die.
araba lacivert jantlar siyah boğmuş bence ama mşllh araç güzel bide janların içi sarı olmamış kazasız belasız inşh
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)