0-100 2.3sn, 4 çeker, 700 küsür hp
beni fena halde cezbetti
belki biz göremeyiz ama gelecekte kesinlikle içten yanmalı motorlu yani benzin-dizel araba olmayacak.
bunlarda kalkış videoları
0-100 2.3sn, 4 çeker, 700 küsür hp
beni fena halde cezbetti
belki biz göremeyiz ama gelecekte kesinlikle içten yanmalı motorlu yani benzin-dizel araba olmayacak.
bunlarda kalkış videoları
Geçen peşin e 911 turbo takip ara sokaklarda peşinde dolandırıyordu en sin 911 kontrolü kaybedip yamulmuştu bi yerde
Sleeper dünyasına yeni bir bakış getirdi tesla severek izliyoruz
Tesla'nın yeniden Tesla Roadster gibi hem spor hem ufak bir model ve Bmw i3-Renault Zoe gibi daha düsük fiyatlı bir modelde eklemesi lazım ürün gamına.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Inanilmaz hizli elektirigin gucu fakat turkiye icin asiri pahali.. Ve uzun yola cikmak icinde turkiyede teslanin supercharger istasyonlari olmasi lazim saate 50 kw veren tipte. Su an bazi alisverimerkezlerindebe sarz var oda saate 20 kw gibi bi deger veriyor.
Teslanin kronik yol sesi alma sorunu ve bataryalarinin asiri isindigini ssoyluyolar.
Ayrica bu 0 -100 degeri bataryanin doluluk oranina gorede degiskenlik gosteriyor
Elleme Sekelesin...
Beyler asıl LUCID geliyor 1000 beygir gücünde elektrikli. Uzunda kısada teslayı tokatlar. 217mph top speed var alette.
Aynen katılıyorum Faraday Future ile devam ediyor vesselam...
Dunyanın en hızlı elektrikli otomobili Faraday Future FF91 - 1 | NTV
Honda Owners Never Drive Another
ciddi hızlıtürkiyede çok kullanım avantajı yok ama avrupada yaşıyor olsam sahip olmak isterdim açıkcası
Muscle Cars Struggle to Take Down Tesla P100D at the Dragstrip - YouTube
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Yurtdışında, özellikle alışveriş merkezlerinin otoparklarında ve şehrin çok merkezi yerlerinde Tesla'ya özel şarj istasyonları bulunuyor. Tabiiki ücretsiz!
Türkiyede ise yakıt derdinden kurtuldum diye sevinirken bir bakıyorsun (tesla için konuşuyorum), ücretsiz istasyon yok. E-Şarj diye bir firma var, onun kurduğu istasyonlar var bir kaç avm de.. Saatlik şarj 30TL. kw ler yerlerde sürünüyor. 10 saatten önce dolduramazsın bataryaları. 10 saat bıraksan şarj masrafı 300TL, 300TL ile de menzil 500km olunca bir anlamı kalmıyor tabiiki Teslanın Türkiyede..
bu niggaların tepkilerine bayılıyorum ya uçlarda yaşıyorlar![]()
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Hayran olduğum bir araç. Geçen Konya'da gördüm bir tane adam sanayi elektriği ile şarj ediyordu arabayı hatta fotoğrafını çekecektim ama hızlı olunca duramadımBöyle arabam olsun da Şarj bi şekilde halledilir diye düşünüyorum.
E sarz istasyonlari maks 22 kw veriyor yani tesla maks e sarzdan o kadar aliyor. 22 kw da p85 de icin 3.5. 4 saate dolduryor. P100 de misal adi uzerinde 100 ama batarya koruma ivirizi ziviri ve kullanirken %8 ile 10 arasi batarya kaybi oluyor onun icin p100 d maks 90 kw kullanllilabiliyor
Elleme Sekelesin...
Piller panasonic'in kalem pillerinin yüzlercesinin birleşmesinden oluşuyor şaka değil panasonic kalem pil
Performans elektrikli motorlar için içten yanmalı makinelere alışkın insanların algılayamayacağı türden
Menzil yeterli esasen ama işte hepimizin hem evinde hem de işyerinde şarj edebiliyor olmamız lazım ki bir işe yarasın
Parası çok mu evet kesinlikle , şu an ikinci elleri 200.000 eur dan yukarıda
Marka değeri çok ciddi yüksek , Ford'u geçti
Ama finansal tablolar sıkıntı gösteriyor , satış adedi yeterli değil , birim maliyetler yüksek Elon Musk için durum böyle
Dünya tamamen elektrikliye geçecek ama buna daha zaman var
Ben hybrid dünyasına yüklenmek gerektiği kanaatindeyim ama bu sistemde de plug-in hybrid denen , içten yanmalı motorun akslara bağlı olmadığı , sadece jeneratör görevi gördüğü sistemlerden yanayım
Tabi bu durum tam elektrikli bir dünya haline gelmeden önce nispeten uzun sürebilecek geçiş aşamamız için geçerli
Tesla Model Y Sr
lpgye bile alıştım gibi gibi ama bu elektriklilere alisamicam sanirim.elektrikli spor tip araclara egsoz sesi tarzi birsey yapilamazmi acaba ? gercekten yoksunluk hissi gibi birsey yaşiyorsun psikolojik olarak , tamam 0-100 2-3 saniye ama ruh ölü gibi geliyor bana
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)