Evet çeşme otobanında 2 adet Honda Civic Type-R modelinde otomobiller (FN2 ve FK2) biraz gazlamış olabilirler galiba paylaşmamışım bunu
Evet çeşme otobanında 2 adet Honda Civic Type-R modelinde otomobiller (FN2 ve FK2) biraz gazlamış olabilirler galiba paylaşmamışım bunu
Plotajlığa dair hiç bir şey yok. Video çok güzel, izlemesi keyifli. Tamamen gopronun açısının ve fisheye kamera lensinin mükemmelliği
Yaw şu double-din olayından ne anlıyorsunuz ?
Sizi bilmem ama yanıp sönen ışıklar ve sürekli değişen yazılar benim bile dikkatimi dağıttı ...
Eyv müzik dinliyoorsunuz ama benim için orjinale sadık kalınmış bir aux yetiyor, illla büyük teyp olucaksa bence giderken video açılmamalı ...
...
Sohbet sayfasında olsaydı bu konu,büyük düzeyde yadırganırdı...![]()
Keşke denk gelseydik ne eğlenirdikHer hafta stres atmaca haftasonları ***** *** gibi oldu otoban trafiği.
instagram yada benzeri bir yerde görmüştüm yurtdışı sandım.
Kazasız belasız.Akıcı trafikte akılmış sert makaslara girilmemiş.
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Videoda ayıplanacak ne var ki anlamadım ? Adamlar düz yolda biraz eğlenmişler. Honda diye mi bu çekememezlik anlamıyorum ki.
Guzel sikmissiniz ellerinize saglik![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
Pist gunu yapmıstık,cesmeden ıste donerken cekılen spontane bır vıdeo.
Ne dıreksıyon kabılıyet ıspatı,ne hava atmak yada baska bır sey var.kendılıgınden gelısen bır olay...
Zaten show tv whats app ıhbar hattına yollamıstım gecen ay,onlarda pılotajı begenmedıler ve ne oyle yanar donerlı ekran var dıye yayınlamadılar. Ozellıkle sıyah typeR ıcınse,az makas atmıs rating toplamaz,bıraz ısı ogrenıp gelsın dıye cevap yollamıslardı?.
Ama flash tv ye cıktı bu goruntuler....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)