Zaman ayirin ve izleyin lutfen..
"Ozet gec" versiyon..
Dr.sinan kufeoğlu enerji tavsiyesi - YouTube
Roportajin tamami..
Bayburtlu Muhendis Turkiye'nin Avrupa Enerji Politikaları İcerisindeki Durumunu Anlatıyor. - YouTube
Zaman ayirin ve izleyin lutfen..
"Ozet gec" versiyon..
Dr.sinan kufeoğlu enerji tavsiyesi - YouTube
Roportajin tamami..
Bayburtlu Muhendis Turkiye'nin Avrupa Enerji Politikaları İcerisindeki Durumunu Anlatıyor. - YouTube
Dün akşam izledim bende ne denilebilir ki ağlanılacak halimize gülüyoruz herkeste koltuk sevdası herkeste yeme sevdası kimsenin ne ülkeyi ne geleceği düşündüğü yok herkes cebimi nasıl doldururum derdinde.
yazık yazık, bu güzelim ulke bunu haketmiyor allahın adaleti varsa tez zamanda sağlasın lutfen!! Amin.
Şu an İngiltere'de master yapıyorum. Enerji ve enerji stratejileri özerine bir çok proje ödevim vardı.
Üzülerek söylüyorum ki videodaki açıklamaların hepsi doğru.
Abi bosverin enerjiyi falan.
İmamhatip lisesinden cikan ogrencilerin yaptigi son projeyi gordunuz mu siz.
NOHUTU SUYUNDAN AYIRAN KASIK.
Yani ne diyebilirim "ledli ekmek sepeti" projesinden bile daha ust duzey.
Siz bekleyin 2023 de AMARIKA gelip bize yalvaracak. Israil kopegimiz olacak. Avrupa birligindeki ulkelerin hepsi avrupa birliginden cikip turkiyeye katilacak.
Hülooooooog
Vay be... Bir kez daha anladım bizden bir *** olmaz, vizyonsuz 3. hatta 5. dünya ülkesiyiz nerdeyse, tek yaptığımız şey tüketim...
Hele böyle 3 kuruşluk mala tamah eden, ayaklar altında ezilen mal insanlar olduğu sürece, cidden bizden birşey olmaz be.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Maybach S600
Yılmaz Ozdil: Hasbelkader – Sozcu Gazetesi
group b ___
artık bi yerlerde ver mehteri lafını okuyunca aha yine bi .oklar olmuş diyorum ister istemez![]()
Abi sabah facebookta paylasmissin orada seyrettim bende. Tabiki detaylica bilmiyoruz ama az cok tahmin edebiliyoruz islerin boyle oldugunu.
Gecen sene calistigim otele/bara yasli bir amca geldi John Hopkins Hospital de bilmmene tedavisi goruyormus, kendisi emniyetten emekliymis. Duz mantik gidince o kisinin ailesi ile birlikte Amerikaya gelip, 5 yildizli otelde konaklayip, dunyanin en pahali ve unlu hastanelerinden birinde tedavi gorememesi gerek ( gonul ister hepimizin imkani olsun en iyi sartlarda tedavi gorelim ) . Laf lafi acti birkac gun konustuk vs sonrasinda soyledi AKP ye cok yakinmis, hukumet birsekilde karsiliyormua masraflarini vs... Herkes yolunu tuttutmus gidiyor pekte sasirmamak gerek.
Dunden beri 4 kez paylastim...
Ama anlamaz bunlar ve anlamiyacakta.
Hala kimi sikkebilecegini tartisan topluma ne anliticasin?
Yarın hükümet gidince bu soytarıları görücem ben
Rasim Ozan'da bir zamanlar fetoya toz kondurmazdı hoca efendi derdi şimdi pişkince terör örgütü diyebiliyor
Terör örgütü damgası vurmak bunlar için kolay önüne gelen terörist birileri de ak kaşık zaten. kimin teröre yardım yataklık yaptığı belli de işte neyse...
Facebook da izledim ve yorumlara baktım. Çoktan fetöcü ilan edilmiş arkadaş![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ruh halim tam olarak bu![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Kocasi fetoculukten tutuklu,kendisi incile basip yemin etmis "turbanli" kadini ulkenin buyukelcisi olarak atayan "feto" karsiyi hukumetin ve destekleyenlerin taaaaa!!!
Sahtekarlik soluduklari havada bile var.
Yazik gunah bu millete ve vatana... Allah'im nasil bir doneme denk geldik!
Dün face de denk gelmiştim, ağzım açık izledim. Adam 2100 diyo alt yapısını yapıyoruz falan diyo bizdede bi yağmur yağınca üst yapı göl oluyo. Bu adam ülkeye gelmesin mümkünse fetöcü falan diye içeri atarlar anında.
Aaah ah ne döneme denk geldik biz anlamadım ki..
Bu adama fetöcü diyen asıl fetöcü o dur
Ülkenin ne kadar batmışlığını söylediği için mi fetöcü
Sığır gibi yaşayan herkes fetöcü der tabi
Mok makinesi gibi yaşayan çok nasılsa
Ye iç uyu sıç
Beyin gerek yok diyen çok
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Milleti zehirleyenlerin diliyle yaklaşmak lazım bu halka. Böyle adamları fenomen de yapsan anlamazlar çünkü ilgi alaka hala inançlara yönelik toplumun çoğunluğunda. Araştırmaya, okumaya merakı olmayan bir toplumduk, son 15 senede bu iyice tavan yaptı. Herkesin elinde akıllı telefon ama tek yapılan facebook'tan listedekilerin fotoğraflarına bakıp, yorum yapmak. Zamanında insanları ötekeleştiren dili kullanmak yerine iktidar gibi yaklaşılsaydı insanlara, şimdikinden çok daha iyi yerlerde olurdu Türkiye. Adamlar tatlı dilin, kandırmacanın ekmeğini yiyorlar ve uzun süre de devam edecek gibi görünüyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)